Andreas Leijonhufvud Wetche

Vill du lyckas i kundmötet? Vill du ha en bra relation till dina anställda och dina medarbetare? Vill du se hela arbetsgruppen utvecklas? Släpp då lös din potential inom konsten att bli bäst på relationer. Vad du än gör i livet så kommer du alltid att möta människor för det är det som livet handlar om. Det budskapet kommer från Andreas Leijonhufvud Wetche som föreläser om säljande service, kundmötet, ledarskap, teamwork och företagskultur.

KontaktaKontakta018-34 92 80

Andreas ger enkel och inspirerande vägledning i hur du kan utveckla din förmåga att skapa bäst relationer, oavsett om det handlar om relationer i kundmötet, relationer med dina medarbetare eller relationer med dina medmänniskor. Att bygga rätt relationer och rätt företagskulturer leder till större framgångar och fler möjligheter. Andreas har mött många både mindre och stora företag inom Svensk näringsliv som förstått effekten av att bygga en stark företagskultur.  Andreas visar hur vi med rätt inställning, struktur och kunskap kan leda oss själva och andra till framgång.

Andreas som utbildare

Andreas brinner för att få människor och team att hitta sin fulla potential. Han har en förmåga att få människor att bli motiverade till att göra det som krävs för att nå målet. Många av de ledare Andreas har jobbat med har, tack vare Andreas och hans brinnande entusiasm, idag klivit in i det som bara var en dröm tidigare. Andreas är inspiratör och väcker ofta nya tankar som leder till att det omöjliga kan bli möjligt.

Erfarenheter

Andreas har en fascinerande livshistoria. Han växte upp i Brasilien. Han har fixat drottning Silvias hår och föreläst i många delar av världen. Nu har han även skrivit boken ”Relationer dör om du inget gör”. Andreas är entreprenör, författare och föreläsare inom ämnet säljande service, ledarskap och teamwork. Han är grundare till Five Star Service koncept som idag verkar inom många olika branscher i näringslivet, där målet är just att bygga in rätt kultur som leder till större framgångsfaktorer för företag. Andreas coachar även chefer och ledare inom olika befattningar i att leda sig själv och andra. Genom idrotten har han hjälpt fotbollslag att lyckas nå toppen genom att just skapa lagkänslan/andan och att arbeta som ett lag. 

Områden

  • Säljande service
  • Ledarskap
  • Företagskultur
  • Teamwork
  • Kundmöten
Följ oss på Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår