Magnus Johansson

Med brinnande entusiasm och stor lyhördhet genomför Magnus utbildningar för alla typer av säljorganisationer. Att utveckla individer och organisationer så att de maximerar sina säljresultat är Magnus stora talang.

KontaktaKontakta018-34 92 80

Magnus är expert på att motivera enskilda individer så att de maximerar sina resultat. Magnus brinner för att få alla medarbetare att bli mer kund- och affärsinriktade. Oavsett om publiken är entreprenörer, konsulter, tekniker eller andra medarbetare föreläser Magnus med humor och brinnande entusiasm om de drivkrafter som påverkar vår motivation och kommunikation i arbetslivet. Magnus har en unik förmåga att få alla i gruppen att samarbeta för att uppnå större kundnöjdhet och fler affärer.

Magnus som utbildare

Magnus har förmågan att se och utveckla alltifrån den enskilde individens styrkor till stora komplexa affärsprocesser. Han skräddarsyr sitt budskap för att passa varje kund. Med brinnande entusiasm, stor lyhördhet och effektiv säljträning har Magnus genomfört utbildningar som verkligen skapat resultat.

Magnus erfarenheter

Magnus är en mycket erfaren föreläsare och utbildare med uppdrag i över 500 organisationer på meritlistan. Han har inom sina ämnesområden skrivit flera böcker, ett 50-tal artiklar och driver en egen podcast med över 10 000 lyssnare. Han har utvecklat ett antal egna utvecklingsprogram såsom ”Säljfokus – Skapa resultat i ditt företag” och ”Den framgångsrika konsulten”. Magnus har även 20 års sälj- och ledarskapserfarenhet. Magnus är idag en av de främsta föreläsarna inom områdena motivation, kommunikation, försäljning och affärsmannaskap.

Områden

  • Affärsmannaskap
  • Motivation
  • Försäljning
  • Kommunikation

Referens

"Magnus Johansson höll den bästa säljutbildning jag varit på under min 30-åriga karriär som säljare och säljchef!"

Leif Hellgren, Sales manager,
Trafikverket ICT
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!