Magnus Johansson

Med brinnande entusiasm och stor lyhördhet genomför Magnus utbildningar för alla typer av säljorganisationer. Att utveckla individer och organisationer så att de maximerar sina säljresultat är Magnus stora talang.

KontaktaKontakta018-34 92 80

Alla kan lära sig sälja. Det är föreläsaren Magnus Johansson själv beviset på. Han har sålt allt ifrån hälsokost i Indien till kommunikationslösningar i mångmiljonsklassen. Magnus Johansson är en utbildare som anser att det går att skapa fantastiska säljresultat oavsett högkonjunktur eller lågkonjunktur.

Magnus som utbildare

Magnus har förmågan att se och utveckla alltifrån den enskilde individens styrkor till stora komplexa affärsprocesser. Han skräddarsyr sitt budskap för att passa varje kund. Med brinnande entusiasm, stor lyhördhet och effektiv säljträning har Magnus genomfört utbildningar som verkligen skapat resultat.

Magnus erfarenheter

Magnus Johansson har 20 års erfarenhet av personlig försäljning och är författare till säljboken "Myror kan fånga elefanter". Magnus har under de senste åren framgångsrikt utbildat säljare i de flesta branscher. Med en stor mängd nöjda kunder i bagaget tillhör Magnus idag en av de bästa och mest eftertraktade föreläsarna inom området försäljning.

Områden

  • Försäljning
  • Säljträning
  • Motivation
  • Kommunikation

Referens

"Magnus Johansson höll den bästa säljutbildning jag varit på under min 30-åriga karriär som säljare och säljchef!"

Leif Hellgren, Sales manager,
Trafikverket ICT
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!