PG Wettsjö

Lyssna till en inspiratör i världsklass. Oavsett om PG Wettsjö genomför en kort föreläsning eller en längre utbildningsprocess så förför han sin publik med en osedvanlig talang som talare.

KontaktaKontakta018-34 92 80

PG är utan tvekan en av Sveriges bästa utbildare med både bred och djup kompetens inom ett flertal ämnesområden. Flera gånger har PG slutnominerad som Sveriges bästa talare. 10 gånger har han varit huvudtalare på Stora Säljdagen, Stora Kundservicedagen och Stora Retorikdagen på bland annat Cirkus och Oscarsteatern i Stockholm. Få Svenska talare, kanske ingen, oavsett ämnesområde kan visa upp högre betygsutvärderingar under så lång tid. Över 18 år som föreläsare med nästa 3 000 föreläsningar, och över 250 000 åhörare visar på en gedigen erfarenhet. Vill du bli motiverad, inspirerad, få många tankeställare då är PG Wettsjö rätt person. PG måste upplevas live. Vi törs lova många skratt men också många tänkvärda reflektioner. PG har förmågan att nå fram till sin publik oavsett bransch och sammansättning.

PG som utbildare

PG är en hänförande retoriker som finner den viktiga kärnan i sitt budskap. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas han trollbinda sin publik. PG har förmågan att genomföra alltifrån kortare föreläsningar till långa utbildningsprocesser med samma kvalitet, engagemang och smittande goda humör.

PGs erfarenheter

PG Wettsjö är författare till tre omtalade böcker ”När surpuppan log – en bok om positiv kommunikation”, Kundserviceboken – "Ge kunden en positiv chock” och Presentationsboken – "Trollbind dina åhörare”. PG har tagit fram flera modeller och strategier som idag används av ett stort antal ledande säljorganisationer. Att hans teorier fungerar i praktiken bevisas inte minst av att hans första utbildningsföretag erhöll Dagens Industris gasellpris. Med nästan 3 000 föreläsningar tillhör PG den klick som kan kallas för mycket erfaren utbildare.

Områden

  • Försäljning
  • Kundservice
  • Motivation
  • Kommunikation
  • Presentationsteknik

Referens

"PG är grymt duktig och har verkligen hittat sin grej. Peter Forsberg spelar hockey, Zlatan spelar fotboll och PG är klippt och skuren för att föreläsa."

Michael Hansson
Gymansvarig,
SATS Sportsclub
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår