Släng problemglasögonen – Gunnel Ryner

Starta en positiv revolution. Vill du ha en arbetsplats präglad av stolthet, inspiration och kreativitet, där ni tillsammans når exceptionella resultat? Vill du ta vara på styrkor och lära av tidigare framgångar, både som individ och i din organisation? För mycket fokus på problem skapar en negativ atmosfär och får människoratt tappa glädjen och motivationen.

Gunnel Ryner ger dig verktygen du behöver för att istället starta en positiv revolution – i livet och på jobbet! "Släng problemglasögonen" är en inspirationsbok för dig som leder människor, samarbetar med människor, bor med människor, känner människor eller helt enkelt ÄR människa. Den innehåller mängder av idéer, metoder och tips som du kan använda både privat och i jobbet för att skapa positiv och bestående utveckling.


"I en djungel av litteratur med blandad kvalité inom ledarskap och personlig utveckling, framstår Gunnels bok som en lysande stjärna. Gunnel är inte bara en magiskt duktig föreläsare, hon är lika skicklig på att förmedla sitt budskap i skrift. Gunnels bok är lätt att rekommendera och borde vara självklar i varje chefs bokhylla. Läs och njut. Här finns värdefulla tips och rådför alla som arbetar med sin egen eller andras utveckling."
PG Wettsjö, utbildare, föreläsare och författare

"Med sin härliga mix av vetenskap, anekdoter och handfasta tips får den här boken mig att må bra! Ge optimisten i dig chansen – och läs boken du också!"
Mikael Wetter, Bemanningsansvarig, VMP Group


Författare: Gunnel Ryner
Förlag: EQP förlag
Mediatyp: Bok
Utgiven: 2013, upplaga 1:1
Antal sidor: 125 s, inbunden
ISBN: 978-91-980085-3-1

 

Du kan även boka föreläsning med Gunnel Ryner.

Pris: 249,00:- (Ink moms)

Lägg i varukorg
Följ oss på Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår