Trollbind dina åhörare - PG Wettsjö & Helena Bolsöy

- Retorik & presentationsteknik.

Vill du trollbinda dina åhörare? Vill du utvecklas som talare? Vill du lära dig knepen som framgångsrika talare och trygga presentatörer använder? Då är detta boken för dig!

Att kunna hålla en bra presentation ger dig fördelar i många sammanhang. Vem vill inte kunna presentera sina förslag och idéer på ett sådant sätt att andra först och främst lyssnar och sedan också förhoppningsvis köper ditt budskap? Oavsett om du ska sälja en podukt/tjänst eller sälja en idé till din chef, dina medarbetare, dina vänner eller din familj, har du nytta av att lära dig knepen som gör dig till en framgångsrik presentatör som trollbinder dina åhörare.

 

"Jag kommer att rekommendera boken till alla nya föreläsare som kontaktar mig för att få tips och råd om hur man lyckas som talare. Boken är även mycket bra för erfarna talare. Avsnittet om hur man hanterar svåra frågor eller deltagare är suveränt. Många praktiska tips. Gillar verkligen alla exempel, boken är proppfull med sådana. Historien om sonen Gustav har jag läst högt för alla i familjen och jag skrattar så tårarna rinner varje gång."
Annika R Malmberg, framgångsexpert, föreläsare och författare. 

"Detta är boken jag önskar jag skrivit själv. I åratal har jag blivit avtänd på folk som förlitar sig på en massa annat än sig själva under sin presentation. Vi har ersatt den hederliga overheadprojektorn med en massa krånglande teknik som tar fokus från själva budskapet. Vi kräver människan tillbaka! "People buy people!" gäller fortfarande idag, kanske i ännu högre grad. Denna bok ger dig nycklarna till att nå fram till din publik."
Colin Moon, årets föreläsare 2012 

 

Författare: PG Wettsjö 
Helena Bolsöy
Förlag: EQP förlag
Mediatyp: Bok
Utgiven: 2015, upplaga 1
Antal sidor: 199 s, inbunden
ISBN: 978-91-980085-4-8

Pris: 230,00:- (Ink moms)

Lägg i varukorg
Följ oss på Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår