EQP Success Program®

Den avgörande skillnaden!

Innan du köper en utbildning bör du alltid ställa dig frågan:
Vad får jag med mig hem och vad kommer jag ha för nytta av utbildningen?

En av de största utmaningarna i en utvecklingsprocess är hur man implementerar ny kunskap i företagskulturen. De flesta av oss har väl gått olika kurser och blivit entusiastiska för att sedan komma tillbaka till vardagen där man snabbt faller tillbaka i gamla vanor.

EQP Success Program®  är ett unikt webbaserat verktyg som ger er flera fördelar:

  • Ni förlänger utbildningseffekten med 8 veckor och bibehåller på så vis aktivitetsnivån och säkerställer kvaliteten. 
  • Ni säkerställer att deltagarna fokuserar på det ni har lärt er och kommit överens om.
  • Ni övar till dess ni når färdighet, dvs uppnår kompetens.
  • Ni säkerställer och befäser utvecklingen av nya vanor samt skapar ett varaktigt resultat.
  • Programmet ger motivation till personlig utveckling.

Utbildning med och utan EQP

Hur fungerar EQP Success Program®?

EQP Success Program® (ESP) hjälper dig att göra verklighet av det du så motiverat bestämt dig för under utbildningen. ESP är ett beprövat och unikt webbaserat verktyg som förlänger utbildningen med åtta veckor. Under denna period arbetar du aktivt med att bearbeta brister, bryta vanor och nå uppsatta mål. Målet är att säkerställa resultatet efter utbildningen. En utbildning utan ett effektivt handlingsprogram är enligt vårt synsätt ingen riktig utbildning.

 En viktig del av varje utbildning är att göra konkreta, individuella handlingsplaner. Handlingsplanerna kan innehålla både företagsspecifika åtgärder och individuella åtgärder. Varje individuellt anpassat handlingsprogram baseras på dina behov och din potential. Handlingsplanen består av åtgärder som du skall genomföra dagligen under en period av åtta veckor.

All kommunikation sker via Internet. Du får en egen inloggning och lägger in dina mål i systemet.  Varje vecka när du loggar in erbjuds du en kort inspirationsfilm, varefter du i systemet utvärderar i hur stor grad du arbetat med dina mål under den gångna veckan.  Resultatet kan ses omedelbart i form av en rapport. Företagets ansvarige kan också på det sättet följa processen varje vecka och hålla sig uppdaterad på medarbetarens framgång. Besked om lösenord och användarnamn sänds per e-post när kursen är slut.

Ladda ner PDF »

Följ oss på Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår