Säljutbildningar - Säljträning

Kompetenta säljutbildare ger er en försäljningsutbildning av hög kvalitet

Alla kan bli bra säljare! Genom de säljutbildningar och säljträningar vi genomfört under årens lopp har vi funnit de verktyg och metoder som skapar unika resultat. På EQP genomför vi allt från kortare föreläsningar till längre säljutbildningar både för B2B-försäljning och konsumentförsäljning (B2C). Vi erbjuder dessutom säljträning inom Key Account Management samt individuell coaching. 

Kontakta Kontakta018-34 92 80

Anpassad säljträning

Vi skräddarsyr er säljutbildning och säljträning på ett sätt som passar era behov och er säljprocess. Vi har kompetensen och kunskapen att genomföra allt från kortare föreläsningar till längre utbildningsprocesser. Berätta bara om er verksamhet så tar vi fram en anpassad utbildningsplan som tar er närmare målet!

Kontakta oss »

Utbildningsprocessen

Här visar vi ett exempel på hur en skräddarsydd utbildningsprocess kan se ut.

Ett förarbete görs för att fastställa utbildningens mål och syfte. Här vill vi skapa en strategi för ert företags säljprocess, allt ifrån kundsamtal och möten till hantering av avtal. Därefter börjar vi att bygga på en skräddarsydd utbildning.

Vi startar upp processen med en gemensam föreläsning/kick-off varefter själva utbildningen startar. Under utbildningen genomförs en rad övningar och grupparbeten. Om utbildningen sträcker sig över tid så får deltagarna även hemuppgifter att arbeta med till nästa tillfälle. Alla deltagare får en anpassad dokumentation i samband med utbildningen.

Efter avslutad utbildning görs en uppföljning där deltagarna sätter upp egna åtgärder i ett handlingsprogram som hjälper deltagarna att implementera den nya kunskapen i sitt arbete. Resultatet från handlingsprogrammet återkopplas sedan till beställaren av utbildningen. Avslutningsvis delas diplom ut till deltagarna.

Läs mer om hur några av våra tidigare kunder anpassat sin utbildning »

Föreläsningar

Vi genomför en mängd föreläsningar på mellan 30 minuter upp till en halv dag inom våra områden. Det kan vara en föreläsning i samband med en kick-off, en bolagsstämma, inför ett branschmöte, eller på ert företag när ni behöver en "humörhöjare". Valmöjligheterna är enorma och bara fantasin sätter gränser. Exempel på föreläsningar inom försäljning:

  • Konsten att påverka
  • Att lyckas med B2B
  • Skapa driv i säljprocessen
  • Hur kunden tänker när den köper
  • Skapa din egen högkojunktur
  • Framgång stavas förtroende

Kontakta oss »

EQP Success Program®

EQP Success Program® är ett beprövat och unikt webbaserat verktyg som hjälper till att säkerställa resultatet efter utbildningen. En utbildning utan ett effektivt handlingsprogram är enligt vårt synsätt ingen riktig utbildning.

Läs mer om EQP Success Program® »

DISC®-analys

I flera av våra utbildningar använder vi en DISC®-analys. Människokännedom och självinsikt är viktiga nycklar till ett väl fungerande affärsmannaskap. Du blir en effektivare kommunikatör genom att bättre anpassa din kommunikationsstil till motparten.

Läs mer om DISC®-analysen »

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

   
   
   
   
   

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår