Säljutbildningar - Säljträning

Kompetenta säljutbildare ger er en försäljningsutbildning av hög kvalitet

Alla kan bli bra säljare! Genom de säljutbildningar och säljträningar vi genomfört under årens lopp har vi funnit de verktyg och metoder som skapar unika resultat. På EQP genomför vi allt från kortare föreläsningar till längre säljutbildningar både för B2B-försäljning och konsumentförsäljning (B2C). Vi erbjuder dessutom säljträning inom Key Account Management samt individuell coaching. 

Kontakta Kontakta018-34 92 80

Säljutbildningar

Vill ni öka försäljningen?

Vi hjälper er att öka försäljningen genom att skräddarsy er säljutbildning och säljträning på ett sätt som passar era behov och er säljprocess. Vi har kompetensen och kunskapen att genomföra allt från kortare föreläsningar till längre utbildningsprocesser. Berätta bara om er verksamhet så tar vi fram en anpassad utbildningsplan som tar er närmare målet!
Vi har säljutbildningar i hela Norden, ja även i andra delar av världen.

Jag vill få hjälp med att öka försäljningen

Inspirerande föreläsningar och utbildningar

Vi genomför en mängd föreläsningar på mellan 30 minuter upp till en halv dag inom våra områden. Det kan vara en föreläsning i samband med en kick-off, en bolagsstämma, inför ett branschmöte, eller på ert företag när ni behöver en "humörhöjare". Valmöjligheterna är enorma och bara fantasin sätter gränser. Exempel på föreläsningar inom försäljning:
• Konsten att påverka
• Att lyckas med B2B
• Skapa driv i säljprocessen
• Framtidens försäljning

Se ett inspirerande exempel på säljutbildning

Så har våra kunder lyckats

Vi är väldigt stolta över våra kunder! Några av dessa vill gärna berätta om hur de tillsammans med oss har arbetat för att förbättra sina resultat, överträffa sina kunders förväntan och få nöjdare medarbetare. Läs och bli inspirerad!

Se hur våra kunder nått framgång

Så säkerställer ni ett långsiktigt resultat

Med vårt EQP Success Program® får ni ett beprövat och unikt webbaserat verktyg som hjälper till att säkerställa resultatet efter utbildningen. En utbildning utan ett effektivt handlingsprogram är enligt vårt synsätt ingen riktig utbildning.

Mer om hur ni får ett varaktigt resultat

Effektiva hjälpmedel för framgång

I flera av våra utbildningar använder vi en DISC®-analys. Människokännedom och självinsikt är viktiga nycklar till ett väl fungerande affärsmannaskap. Du blir en effektivare kommunikatör genom att bättre anpassa din kommunikationsstil till motparten.

Så här utvecklas ni i era roller

Följ oss på Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår