Ledarskapsutbildning

Gott ledarskap handlar om god kommunikation. EQP fokuserar ledarskapsutbildningen på kommunikationen mellan ledare och medarbetare. Våra ledarskapsutbildningar bygger på väl beprövade processer och metoder för en framgångsrik ledarskapsutveckling.

Kontakta Kontakta018-34 92 80

Ledarskap

Så blir du en ledare i världsklass!

Vill du bli en ledare i världsklass? Vill du lyckas engagera, motivera och entusiasmera dina medarbetare så att de gör sitt yttersta och presterar på topp? EQP har kompetens och metodik för att hjälpa er tillrätta. Vi skräddarsyr ledarskapsutbildningen så att den passar era behov. Oavsett om det handlar om en kortare föreläsning för chefer, en längre utbildningsprocess inom ledarskap eller enskild ledarskapsutveckling så hjälper vi er. 

Jag vill få hjälp med att utveckla mitt ledarskap

Effektiv kommunikation- nyckeln till framgång

Det är en konst att kommunicera på ett sätt som når fram till medarbetarna. Grunden för ett framgångsrikt ledarskap är god kommunikation. Grunden för god kommunikation är att först förstå sig själv. Därefter kan vi förstå andra. Under denna ledarskapsutbildning får du lära dig att anpassa ditt beteende och din kommunikation till varje medarbetare. På så sätt kommer du att kunna coacha dem bättre och förmå dem att göra lysande prestationer. Ledarskapsutbildningen passar alla ledare som vill bli bättre på att kommunicera med sina medarbetare.

Så blir du bättre på att kommunicera

Resultatorienterat ledarskap

Som chef eller ledare slits man mellan specialistrollen, där man har både erfarenhet och branschkännedom, och ledarrollen där man skall få sina medarbetare att prestera optimalt och samtidigt själv vara ett bra föredöme. ”Resultatorienterat Ledarskap” är ett mycket framgångsrikt koncept där vi använder en tydlig modell och beprövade hjälpmedel. Du blir medveten om dina egna resurser som ledare och hur du ska använda dem. Du lär dig förstå hur den egna kommunikationsstilen påverkar omgivningen och hur du på bästa sätt coachar dina medarbetare till framgång. 

Så coachar jag mina medarbetare till framgång

Utvecklas i ledningsgruppen

Tar vi vara på varandras talanger i ledningsgruppen? Att arbeta i en ledningsgrupp är en stor utmaning. Du har pressen från ägarna att ta marknadsandelar och leverera resultat samtidigt som medarbetarna har förväntningar och önskemål som inte alltid motsvarar ägarnas. Under vårt utvecklingsprogram för ledningsgruppen får du bland annat lära dig att utveckla ditt eget ledarskap, i synnerhet under press, samt att tydliggöra din roll som medlem i ledningsgruppen. Vi tittar på hur vi kan utvecklas för att nå förbättrat resultat en gemensam kommunikationsplattform och ett gemensamt fokus.
EQP erbjuder såväl individuell coaching som coachingutbildningar.

Läs mer om vår ledarskapscoach Kjell-Åke Fyrgård

Så har våra kunder lyckats

Vi är väldigt stolta över våra kunder! Några av dessa vill gärna berätta om hur de tillsammans med oss har arbetat för att förbättra sina resultat, överträffa sina kunders förväntan och få nöjdare medarbetare. Läs och bli inspirerad!

Se hur våra kunder nått framgång

Så säkerställer ni ett långsiktigt resultat

Med vårt EQP Success Program® får ni ett beprövat och unikt webbaserat verktyg som hjälper till att säkerställa resultatet efter utbildningen. En utbildning utan ett effektivt handlingsprogram är enligt vårt synsätt ingen riktig utbildning.

Mer om hur ni får ett varaktigt resultat

Effektiva hjälpmedel för framgång

I flera av våra utbildningar använder vi en DISC®-analys. Människokännedom och självinsikt är viktiga nycklar till ett väl fungerande affärsmannaskap. Du blir en effektivare kommunikatör genom att bättre anpassa din kommunikationsstil till motparten.

Så här utvecklas ni i era roller

Följ oss på Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår