Motivation

En av de viktigaste faktorerna för att lyckas nå framgång oavsett område är förmågan att motivera sig. Våra egna undersökningar visar exempelvis att över 70 % av säljchefer och säljare anser att motivation är den viktigaste faktorn för att lyckas med försäljning. EQP lägger stor vikt vid att våra utbildningar och våra föreläsare är motiverande! Vi har även rena motivationsutbildningar i världsklass.

Kontakta Kontakta018-34 92 80

Motivation

Bli framgångsrik med motiverad personal

Motiverade medarbetare är effektivare i sitt arbete och mer förändringsbenägna. Att motivera medarbetarna med en inspirationsföreläsning kan vara ett avgörande inslag i samband med ett seminarium, en kick-off eller inför ett förändringsarbete.  Vi skräddarsyr föreläsningen eller utbildningen så att den passar era behov. Oavsett om det handlar om en kortare motivationsföreläsning eller om en längre utbildningsprocess så hjälper vi er.

Jag vill få hjälp med att öka motivationen

Inspirerande föreläsningar och utbildningar

Vi genomför en mängd föreläsningar på mellan 30 minuter upp till en halv dag inom våra områden. Det kan vara en föreläsning i samband med en kick-off, en bolagsstämma, inför ett branschmöte, eller på ert företag när ni behöver en "humörhöjare". Valmöjligheterna är enorma och bara fantasin sätter gränser. Exempel på som motiverar och inspirerar:
• Rätt attityd viktigare än rätt verktyg
• Skapa din egen högkojunktur
• Motivation och kommunikation
• Gott humör ger gott resultat

Se exempel på motivationsutbildning i kundservice

Bli motiverad direkt!

Vi på EQP Business School vill gärna dela med oss av den kunskap och de erfarenheter vi har. Läs våra artiklar som kan ge dig inspiration, tips och råd om hur du kan ha roligare på jobbet, överträffa dina kunders förväntningar och öka resultatet! 

Du kan också lyssna på oss i podden Säljdriv

Läs inspirerande artiklar

Så har våra kunder lyckats

Vi är väldigt stolta över våra kunder! Några av dessa vill gärna berätta om hur de tillsammans med oss har arbetat för att förbättra sina resultat, överträffa sina kunders förväntan och få nöjdare medarbetare. Läs och bli inspirerad!

Se hur våra kunder nått framgång

Så säkerställer ni ett långsiktigt resultat

Med vårt EQP Success Program® får ni ett beprövat och unikt webbaserat verktyg som hjälper till att säkerställa resultatet efter utbildningen. En utbildning utan ett effektivt handlingsprogram är enligt vårt synsätt ingen riktig utbildning.

Mer om hur ni får ett varaktigt resultat

Effektiva hjälpmedel för framgång

I flera av våra utbildningar använder vi en DISC®-analys. Människokännedom och självinsikt är viktiga nycklar till ett väl fungerande affärsmannaskap. Du blir en effektivare kommunikatör genom att bättre anpassa din kommunikationsstil till motparten.

Så här utvecklas ni i era roller

Följ oss på Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår