Presentationsteknik - konsten om retorik

Alla har glädje av att lära sig presentationsteknik. Vi tror att alla med mod och fantasi kan lära sig att bli duktiga inom retorik. EQP har genom åren samlat på sig unika kunskaper som gör våra föreläsningar och utbildningar inom presentationsteknik och retorik till några av landets bästa.

Kontakta Kontakta018-34 92 80

Presentationsteknik

Vill du få andra att köpa ditt budskap?

Vem vill inte kunna presentera sina förslag och idéer på ett sådant sätt att andra först och främst lyssnar och sedan också köper ditt budskap? Vi på EQP vet vad som behövs för att göra dig till en framgångsrik presentatör som trollbinder dina åhörare. Oavsett om ni behöver en kortare föreläsning om retorik och kommunikation eller en längre utbildningsprocess inom presentationsteknik så hjälper vi er att nå framgång. Kontakta oss för att diskutera er verksamhet och de behov som just ni har.

Jag vill få hjälp med att nå ut med vårt budskap

Inspirerande föreläsningar och utbildningar

Vi genomför en mängd föreläsningar på mellan 30 minuter upp till en halv dag inom våra områden. Det kan vara en föreläsning i samband med en kick-off, en bolagsstämma, inför ett branschmöte, eller på ert företag när ni behöver en "humörhöjare". Valmöjligheterna är enorma och bara fantasin sätter gränser. Exempel på föreläsningar inom presentationsteknik:
• Vinnande kommunikation
• Trollbind dina åhörare
• Säljande kommunikation
• Medveten kommunikation - din nyckel till framgång

Se ett inspirerande exempel

Så har våra kunder lyckats

Vi är väldigt stolta över våra kunder! Några av dessa vill gärna berätta om hur de tillsammans med oss har arbetat för att förbättra sina resultat, överträffa sina kunders förväntan och få nöjdare medarbetare. Läs och bli inspirerad!

Se hur våra kunder nått framgång

Så säkerställer ni ett långsiktigt resultat

Med vårt EQP Success Program® får ni ett beprövat och unikt webbaserat verktyg som hjälper till att säkerställa resultatet efter utbildningen. En utbildning utan ett effektivt handlingsprogram är enligt vårt synsätt ingen riktig utbildning.

Mer om hur ni får ett varaktigt resultat

Effektiva hjälpmedel för framgång

I flera av våra utbildningar använder vi en DISC®-analys. Människokännedom och självinsikt är viktiga nycklar till ett väl fungerande affärsmannaskap. Du blir en effektivare kommunikatör genom att bättre anpassa din kommunikationsstil till motparten.

Så här utvecklas ni i era roller

Följ oss på Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår