Affärsmannaskap -Konsult med affärsfokus

Affärsmannaskap -Konsult med affärsfokus

Era konsulter är väldigt kompetenta inom sina specialområden, men ni skulle önska att de var mer affärsmässiga. Ni vill att de bättre skall förstå både er och kunden. Ni vill att de skall var mer öppna och lyhörda för att kunna snappa upp fler affärsmöjligheter ute hos era kunder. Ni önskar förstås att de har fyllda orderböcker av återkommande och nöjda kunder.


IntresseanmälanBoka plats
Ladda ner PDF

Information och bokning

Plats:

Linköping

Ingår:

Dokumentation
Lunch och fika

Pris:

20 000 kr per företag exkl. moms, upp till 3 deltagare per företag (ord. pris 39 000 kr per företag)

Nu har ni chansen att bli ett av de företag som väljs ut för att delta i det skräddarsydda utvecklingsprogrammet ”Konsult med affärsfokus” med Magnus H Johansson och PG Wettsjö från EQP Business School. ”Konsult med affärsfokus” är ett resultatinriktat utvecklingsprogram för företag som vill förbättra affärsmannaskapet hos konsulter, rådgivare, ingenjörer, tekniker eller projektledare. Genom detta skapas förutsättningar för ökad beläggning och lönsamhet.

OBS! Priset är subventionerat och det finns endast plats för 5 företag i programmet. Urval sker fortlöpande, först till kvarn gäller.

Vi skapar resultat!

Genom att utvecklingsprogrammet fokuserar både på framgångsfaktorer för varje enskild deltagare och en effektivare process för utveckling av nya uppdrag hos kunderna kommer ditt företag att förbättra resultat och lönsamhet. Varje företag har möjlighet att skicka upp till 3 deltagare.

Föreläsare Magnus H Johansson

Magnus är expert på att motivera enskilda individer så att de maximerar sina resultat. Magnus brinner för att få alla medarbetare att bli mer kund och affärsinriktade. Oavsett om publiken är entreprenörer, konsulter, tekniker eller andra medarbetare föreläser Magnus med humor och brinnande entusiasm om de drivkrafter som påverkar vår motivation och kommunikation i arbetslivet. Magnus har en unik förmåga att få alla i gruppen att samarbeta för att uppnå större kundnöjdhet och fler affärer.

Läs mer om Magnus H Johansson »

Föreläsare PG Wettsjö

PG har under många år varit en av landets populäraste säljutbildare och det är ingen tillfällighet att han kallas för säljföreläsarnas säljutbildare. Flera av landets populäraste säljutbildare har startat sin karriär som elev hos PG. Under 20 år har PG inspirerat och utbildat 1000-tals säljare från en mängd olika branscher och företag. Han har drivit flera av landets tyngre utbildningsprocesser och tagit fram flera modeller och strategier som idag används flitigt i åtskilliga företag. Ett flertal gånger har han gjort succé som en av huvudtalarna på Stora säljdagen på bl.a. Oscarsteatern i Stockholm.

Läs mer om PG Wettsjö »

Ur agendan

  • Tillfälle 1: Kundanpassad kommunikation – Förbättra kundrelationen genom att bättre förstå dig själv och andra.
  • Tillfälle 2: Affärsfokus - Hitta nya möjligheter att utveckla era affärer.
  • Tillfälle 3: Kundservice i världsklass – Hur du skapar lyriska kunder som aldrig vill lämna dig.

Referens

”Magnus Johansson höll den bästa utbildning jag varit på under min 30-åriga karriär som säljare och säljchef!”

Leif Hellgren, Sales manager, Trafikverket ICT

”Med en blandning av allvar och humor förmedlade PG Wettsjö sin kunskap om utveckling, förändring och kundfokus. Deltagarna fick insikter som öppnade ögonen och visade på ett nytt sätt att se på sin yrkesroll. Världsklass!”

Rikard Wildhuss, Oregon Corporate

Följ oss på Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår