Säljfokus - Skapa resultat i ditt företag - Linköping

Säljfokus - Skapa resultat i ditt företag - Linköping

Vill du att ditt företag ska växa? Vill du få fler kunder och skapa fler affärer? Vill du ha verktyg och träning för att skapa säljresultat? Önskar du utbyta erfarenheter och nätverka med andra företagare?

Då har du chansen att bli en av dem som väljs ut för att delta i utvecklings -programmet "Säljfokus" med utbildaren Magnus H Johansson. Genom att utvecklingsprogrammet fokuserar på framgångsfaktorer för varje enskild deltagare kommer du att få ett förbättrat säljresultat.

IntresseanmälanBoka plats
Ladda ner PDF

Information och bokning

Datum:

27 nov
11 dec
8 jan

Plats:

Nulink, Storgatan 58, Linköping

Ingår:

Dokumentation, DISC® -analys, EQP Success Program®

Pris:

995 kr per person (exkl. moms) (Ord.pris 15 000 kr/deltagare, subventioneras av Nulink)

OBS! Priset gäller endast för företag verksamma inom Linköpings kommun.

DISC®-säljstilsanalys

Varje deltagare genomför innan utbildningen en säljstilsanalys med hjälp av DISC®-modellen. DISC®-analysen ger en individuell beskrivning av deltagarens styrkor och utmaningar i kommunikationen. Analysen är konkret utformad för de olika situationer som vi ställs inför i säljprocessen. Mot bakgrund av analysen och företagets verksamhet skapar vi en konkret säljplan.

EQP Success Program®

En utbildning utan ett handlingsprogram är enligt vårt sätt att se det ingen riktig utbildning. EQP Success Program® (ESP) är ett unikt webbaserat verktyg som förlänger din utbildning med åtta veckor. Under denna period arbetar du aktivt med att bryta och byta vanor för att nå uppsatta mål. När du bokar denna utbildning hos oss ingår EQP Success Program®.

 

OBS! Priset är subventionerat av Linköpings kommun och det finns endast 20 platser på utbildningen. Urval sker fortlöpande så skynda dig in med din intresseanmälan!

Föreläsare Magnus H Johansson

Magnus är expert på att motivera enskilda individer så att de maximerar sina resultat. Magnus brinner för att få alla medarbetare att bli mer kund och affärsinriktade. Oavsett om publiken är entreprenörer, konsulter, tekniker eller andra medarbetare föreläser Magnus med humor och brinnande entusiasm om de drivkrafter som påverkar vår motivation och kommunikation i arbetslivet. Magnus har en unik förmåga att få alla i gruppen att samarbeta för att uppnå större kundnöjdhet och fler affärer.

Läs mer om Magnus H Johansson »

Ur agendan

  • Tillfälle 1: Lär känna dig själv och din säljstil med DISC-modellen.
  • Tillfälle 2: Personlig säljledning – att skapa en konkret säljplan.
  • Tillfälle 3: Framgångsrika kundmöten – från kontakt till kontrakt.
  • EQP Success Program® – 8 veckors webbaserat uppföljningsprogram.

Referens

"Magnus Johansson höll den bästa säljutbildning jag varit på under min 30-åriga karriär som säljare och säljchef!"

Leif Hellgren, Sales manager, Trafikverket ICT

Följ oss på Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

   
   
   
   
   

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår