Säljfokus - Skapa resultat i ditt företag - Borlänge

Säljfokus - Skapa resultat i ditt företag - Borlänge

Vill att ditt företag ska växa? Vill du få fler kunder och skapa fler affärer? Vill du ha verktyg för att effektivisera din säljprocess och frigöra tid. Önskar du utbyta erfarenheter och nätverka med andra företagare?

Då har du chansen att bli ett av de företag som väljs ut för att via IUC Dalarna delta i utvecklingsprogrammet Säljfokus med utbildaren Magnus H Johansson från EQP Business School. 

Ladda ner PDF

Information och bokning

Plats:

Borlänge

Ingår:

Dokumentation, lunch och fika för upp till 3 deltagare per företag.

Pris:

15 000 kr ex. moms per deltagande företag (upp till 3 personer/företag). (Ordinarie pris 39 000 kr per företag).

Säljfokus är ett resultatriktat utvecklingsprogram för företag som vill öka sin försäljning och lönsamhet. Målsättningen är att alla deltagande företag skall få nya kunder under programmet.

Genom att utvecklingsprogrammet fokuserar både på framgångsfaktorer för varje enskild deltagare och en effektivare säljprocess och en konkret säljplan kommer ditt företag att förbättra säljresultat.

Varje företag har möjlighet att skicka upp till 3 deltagare.

OBS! Priset är subventionerat av IUC Dalarna och det finns endast plats för 8 företag i programmet. Urval sker fortlöpande så skynda dig in med din anmälan.

Föreläsare Magnus H Johansson

Magnus är expert på att motivera enskilda individer så att de maximerar sina resultat. Magnus brinner för att få alla medarbetare att bli mer kund och affärsinriktade. Oavsett om publiken är entreprenörer, konsulter, tekniker eller andra medarbetare föreläser Magnus med humor och brinnande entusiasm om de drivkrafter som påverkar vår motivation och kommunikation i arbetslivet. Magnus har en unik förmåga att få alla i gruppen att samarbeta för att uppnå större kundnöjdhet och fler affärer.

Läs mer om Magnus H Johansson »

Ur agendan

  • Tillfälle 1: Matcha din säljstil till kundens köpstil med DISC-modellen.
  • Tillfälle 2: Personlig säljledning – att effektivisera säljprocessen.
  • Tillfälle 3: Framgångsrika kundmöten – från kontakt till avslut.
Följ oss på Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår