Försäljning B2B - Värdebaserad försäljning 4.0

Försäljning B2B - Värdebaserad försäljning 4.0

Dagens informationssamhälle skapar helt nya förutsättningar för mötet mellan leverantör och kund. Om inte kunden upplever ett värde i mötet med dig kommer webben för eller senare att helt ta över din säljprocess.

Framtidens försäljning är här nu. Den gamla produkt- och lösningsförsäljningen är på väg att långsamt dö ut. Framgång förutsätter kunskap om vilket värde dina produkter och tjänsters skapar för kunden och hur du ur kundens synvinkel skiljer dig från dina konkurrenter. Värdebaserad Försäljning 4.0 är utvecklad för dig som arbetar med B2B (Business to Business) försäljning. Upplägget är anpassad både för den som vill ha ett strategiskt perspektiv och för dig som främst är intresserad hur man genomför bättre kundmöten. Denna helt nya utbildning ger dig en bättre förståelse för dagens affärslandskap och visar hur du måste tänka och agera för att skapa nya affärer. Utbildningen vänder sig till alla B2B säljare som vill utveckla sitt egen och företagets säljmetodik.

IntresseanmälanBoka plats
Ladda ner PDF

Information och bokning

Plats:

Stockholm

Ingår:

Boken "Nya affärer - Värdebaserad försäljning 4.0"
Kursintyg
Lunch, för- och eftermiddagsfika

Pris:

6 900 kr ex. moms

Boken ”Nya affärer – Värdebaserad försäljning 4.0” ingår!

Bengts nya bok ingår i kursen. I boken beskrivs metoden ”Värdebaserad försäljning” som visar hur du bör tänka och agera för att skapa fler nya affärer. Steg för steg får du kunskap och tips för att etablera en modern, värdebaserad försäljningsprocess, och verktyg för att utmana dig själv, och därmed även kunden, att bli mer framgångsrik. 

Föreläsare Bengt Gejrot

Bengt Gejrot är en Skandinaviens främsta föreläsare och utbildare inom försäljning. Med över 30 års säljerfarenhet, varav 15 års erfarenhet från olika ledande positioner, besitter han djupa kunskaper inom säljutveckling. Bengt arbetar internationellt och har föresläst i 30 länder på 5 kontinenter. Bengts pedagogik bygger på humor, tempo och massor av praktiska exempel som verkligen engagerar åhörarna. Bengt är aktuell med nya boken ”Nya affärer – Värdebaserad försäljning 4.0” som finns i handeln från och med hösten 2017. Bengt har tidigare skrivit boken ”Att sälja kunskap och förtroende” (EQP förlag, 2012).

Läs mer om Bengt Gejrot »

Ur agendan

  • Att skapa nya affärer
  • Framtidens försäljning
  • Provokativ och insiktsfull försäljning
  • Värdebaserad frågestrategi
  • Förtroendeskapande försäljning
  • Värdebaserade presentationer
  • The “so what”-challenge

Referens

”Bra jobb idag boys! Klurigt … men fasiken vad intressant och utvecklande. Det här kommer bli ruggigt bra”

Harald Burgstaller, VD Forbo Flooring AB Norden

Följ oss på Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår