Enligt Leif är en bra ledare en sådan som bidrar till att göra medarbetarna framgångsrika. Bra ledare har också förmågan att ta beslut. Med värderingar som generositet, respekt och rättvisa utbildar och coachar Leif människor och grupper till framgång.

Leif tar uppdrag som föreläsare och utbildare inom ledarskap, försäljning och teamutveckling. Han anlitas även som rådgivare, mentor och styrelseordförande. 

Exempel på uppdrag

En ledningsgrupp i världsklass - Här samlar vi laget och fokuserar på handling i ledarskapet. Ett tempofyllt och aktivt seminarium som snabbt förenar en ledningsgrupp. Seminarierna bygger på 7 viktiga områden som garanterar resultat för ledning och företag.

Leda med färger - ett specialprogram anpassat till alla ledare utifrån den internationella beteendeanalysen DISC. Programmet ger nya verktyg och idéer till att ge personlig insikt och mod. Programmet passar mycket bra i kombination med Situationsanpassat Ledarskap.

Försäljning för icke-säljare - en specialutbildning som vänder sig till personer som inte vill sälja men måste. Med utgångspunkt i Leifs prisbelönta bok, ”Försäljning för Icke-Säljare” (Ahrnell/Klockare) resulterar utbildningen i en mer positiv syn på rollen som säljare samt ger Icke-Säljarna självförtroende till att skapa nya kundkontakter.

Situationsanpassat ledarskap - ett av världens mest använda och effektiva träningsprogram för ledare ger både nya- och erfarna ledare en struktur och trygghet att utveckla den egna ledarstilen.

Vill du veta mer eller komma i kontakt med PG Wettsjö?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Meny