Referenser

Vi vet att det är fult att skryta, men ibland är det svårt att låta bli. Fast det är inte bara vi som skryter om oss, även våra kunder gör det. Läs gärna vad några av våra kunder har skrivit om oss. Och om du också vill bli en av våra otroligt nöjda kunder kan du kontakta oss för ett förutsättningsslöst samtal redan idag!

 

 

”Jag har nu haft förmånen att höra PG vid tre olika tillfällen, styrkan i presentationen är bland annat att du anpassar budskapet efter åhörarna även om grunden självklart är sälj!Vid senaste konferensen var våra säljare lyriska!Tack för hjälpen att peppa säljkåren!”

Stefan Andersson
Försäljningschef
Polfärskt Bröd

 

"Vi sökte länge en individanpassad säljutbildning och fann Magnus. Vi fick stor utdelning. Kommer vi att ha utbildningar inom försäljning igen kommer vi att anlita Magnus."

Rikke Lybeck Rostov
HR Manager,
ETP Transmission AB

 

”Våra satsningar senaste två åren på ledarskapsutveckling och säljutveckling med EQP och Kjell-Åke Fyrgård har gett väldigt goda resultat. Jag kan verkligen rekommendera andra att satsa på dessa områden för ökad trivsel i bolagen och förbättrade resultat.”

Niklas Bille
VD och ägare
Billes Tryckeri

 

”Med sitt engagerade sätt att varva underhållande storytelling från egna erfarenheter med konkreta metoder och verktyg väver Magnus ihop en mycket bra utbildning som är både innehållsrik och tillämpbar för alla marknader.”

Stefan Hyltberg
Business Development Manager
Scanfil Åtvidaberg

 

”Genom Kjell-Åkes oerhört positiva och engagerade sätt så har vi fått en fantastisk utveckling. Vi har alla förändrat vårt beteende och det är dessutom bestående.”

Anders Wiklander
Marknadschef,
LF Hälsa

 

"Stort tack Magnus för säljkursen. Den var riktigt bra, jag har varit på säljkurser tidigare men den här var klart bäst!

Niklas Rehn
Engineering & Export
ASSALUB AB

 

 

"PG är engagerande och entusiasmerande! Med glimten i ögat ger han en härligt glad och tankeväckande injektion i gänget."

 

Rolf Carlson
Ica Handlare
ICA Kvantum Uppsala

 

”PG har en röd tråd genom sitt föredrag som tvivelsutan lämnar spår hos lyssnarna. Aldrig tidigare har jag mött så positiv respons och reflektion vilket är avgörande i de förändringar som vi gör.”

Håkan Anderberg
VD
Dina Försäkringar Kattegatt

 

”Magnus bidrog på ett personligt och engagerat sätt med sin föreläsning på HR-dagen. Omdömen från deltagarna var t ex: jättebra, personlig, lättsam, Magnus var Super. Vi är mycket nöjda och glada över att han ville medverka.”

Stina Wetterström
Linköpings Universitet.

 

"Bengt Gejrot har med hjälp av en rad konkreta verktyg och sitt engagerande och förtroendeskapande sätt fått World Courier Nordic att genomföra en tydlig utveckling av sin säljprocess."

Mattias Mineur
Regional Manager,
World Courier Nordic


"Tack för din utbildning i Moskva! Responsen från kunderna var väldigt positiv. Viktor hälsade ”Do vstrechi”,  det betyder På återseendet!"

Diana Mårdbrink
Marketing & Sales Manager
Wall Vision

 

"Vi är oerhört nöjda med Magnus och med det sätt som han anpassat utbildningen till att passa just vår verksamhet."

Martin Hogmalm
Affärsområdeschef,
Hogia

 

"EQP har under de senaste åren framgångsrikt varit med och utvecklat Pitney Bowes säljkompetens både i Sverige, Danmark och Norge. EQP har visat både stor kompetens både i projektledning och genomförande. Framförallt uppskattar jag deras förmåga att anpassa utbildningarna till vår verksamhet"

Sven Svensson
GMS Nordic Sales Director,
Pitney Bowes Svenska AB

 

"Magnus Johansson höll den bästa säljutbildning jag varit på under min 30-åriga karriär som säljare och säljchef!"

Leif Hellgren
Sales manager,
Trafikverket ICT

 

"Tack Magnus för en superbra dag med både show och allvar;) Våra deltagare var mycket nöjda och fick med sig tankar hem som kommer att bidra till deras självkännedom. De fick dessutom fundera över sitt beslutsfattande på ett bra sätt och vi kan därmed konstatera att målet med dagen är nått!"

 Karolina Thorsson
Linköpings kommun

 

"Med en blandning av allvar och humor förmedlade PG Wettsjö sin kunskap om utveckling, förändring och kundfokus. Våra mötesdeltagare fick insikter som öppnade ögonen och visade på ett nytt sätt att se på sin yrkesroll och kundarbete. I utvärderingen fick PG 4,6 poäng av 5 poäng. Världsklass!"

Rikard Wildhuss
Oregon Corporate

 

"Jag har varit på många föreläsningar och utbildningar och kan bara konstatera att P-G är näst bäst i hela världen, han är grym när det gäller sälj!"

Pekka Ojanne
Puustelli

 

"EQP och i synnerhet samarbetet med PG Wettsjö har varit en bra investering för framtiden för Honda och våra återförsäljare. Detta var den bästa utbildning jag någonsin har gått och jag har gått många" var en kommentar som vi hörde från flera av deltagarna."

Jonas Lindow
Sverigechef,
Honda Nordic AB

 

”Tack Magnus! En fantastiskt bra utbildning som givit ökad motivation och förbättrat säljresultat.”

Josef Wåhlin
Wåhlins

 

"Englund- gruppen har ett  antal duktiga och  erfarna säljare som är svårflörtade vad gäller att ta åt sig försäljningsmetodik.Bengt Gejrot lyckades genom sitt engagemang, sin entusiasm och sin kunskap få med sig samtliga deltagare. Jag rekommenderar mycket gärna Bengt till liknande uppdrag."

Stefan Englund
VD,
Englund-Gruppen Sverige AB

 

"PG Wettsjö och EQP har på ett roligt och stimulerande sätt satt kunden i centrum hos oss."

Peter Hellsberg
Head of Safety, Health & Environment,
AstraZeneca AB

 

"Jag har fått möjligheten att se en del föreläsare genom åren, allt från Kjell Enhager till mindre kända namn. etta föredraget tyckte jag dock va ett av det bästa jag sett. PG tog vara på varje sekund och överöste oss med tänkvärda alldagligheter på ett mycket roligt sätt. Jag vill också säga att PG är grymt duktig och har verkligen hittat sin grej. Peter Forsberg spelar hockey, Zlatan spelar fotboll och PG är klippt och skuren för att föreläsa."

Michael Hansson
Gymansvarig,
SATS Sportsclub

 

"PG är en verklig inspiratör - en föredragshållare som får sin publik att lyssna, tänka och skratta. Med humor och värme förmedlas exempel som får publiken att känna igen sig i sin vardag och även att se möjligheterna till förändring."

Göran Lundberg
Affärsutveckling, placering,
Handelsbanken

 

"Föreläsningen gav oss en 'kick' och levererade många sanningar och tänkvärdheter. Den stimulerade till diskussioner långt efteråt och gav oss en ny syn på ett gammalt tema. PG har verkligen förmågan att fängsla och på ett underhållande sätt beröra viktiga ämnen."

John Rydberg
Regionchef,
TeliaSonera

 

Christoffer Olsson"Tack Magnus, superbra utbildning!"

 

Partner / Ekonomi
Checkat AB

 

”Kjell-Åke når fram till alla på ett roligt och positivt sätt, från mekaniker till säljare. Vi har alla lyft oss och fått en större respekt och förståelse för varandra. Det andra stora lyftet är att vi bemöter kunderna som dom vill bli bemötta, vilket gynnat oss både inom service och försäljning. Vi tog till oss den enkla metodiken och började använda verktygen direkt. Utbildningen har varit en kick för hela verksamheten och lyft alla.”

Jonas Ahlström
VD
Paulssons Bil AB 

 

"Det satt som en smäck, tusen tack PG för en suverän förmiddag. Risken man löper när man gör något bra är att man får göra det igen. Stort tack från ett inspirerat och nytänt Volvo Mershandise."

Tony Larsson
President & CEO,
Volvo Merchandise Corporation

 

"Magnus var lyhörd inför upplägget, av insatsen säljträning över tid. Engagemanget stort och mycket värdefullt för oss. Vi kan varmt rekommendera Magnus till andra som behöver utvecklas och träna sina färdigheter."

Christian Berger
VD,
Lead Incubator

 

"PG var flexibel och lyhörd för våra önskemål. Han lovade att vi skulle bli äckligt nöjda. Vi vart inte bara det vi vart förskräckligt äckligt 100% super nöjda."

Anders Geralf
Försäljningschef
Arkitektkopia AB

 

”PG har ett unikt sätt att trollbinda sin publik. Med humor, värme och träffsäkra analyser skräddarsyr och levererar PG på alla plan inom ämnet kommunikation. Rekommenderas starkt!”

Andreas Fanemo
Rektor
Njudungsgymnasiet i Vetlanda

 

"Tack PG! Jag har ju hört dig många gånger och visste vad du kan, men du överträffade även mina förväntningar! Tack!!"

Kurt Lång
Regionchef väst,
Fastighetsbyrån (HK) 

 

"I egenskap av moderator har jag lyssnat på många föreläsare och PG Wettsjö är en av de allra bästa. Intressant, inspirerande och alltid väldigt underhållande. Man kiknar av skratt samtidigt som man går hem med nya aha-upplevelser att sätta i verket. PG är den optimala talaren."

Renée Nyberg
Metronome Film & Television AB

 

"Det är fantastiskt att efter en föreläsning få känna sig både road och utbildad. Det lyckas PG med. Med hjälp av exempel från verkligheten och en stor portion humor levererar han sanningar och visdomsord som leder lyssnarna till stärkta självförtroenden, nya idéer och uppvaknanden."

Kim Liljeberg
Customer Service Team Manager,
E.ON Försäljning Sverige AB 

 

"Swedbank pension västra regionen med ca 20 pensions-förmedlare har under de två senaste åren utvecklat sin säljprocess tillsammans med Bengt Gejrot . Gruppen har mycket erfarenhet vilket ställer speciella krav på att både skapa förtroende och engagemang till personlig utveckling. Vid en rundfrågning intygade i stort sett samtliga att det under utvecklingsprogrammet gjort tydliga förändringar i sitt säljarbete och att haft en tydlig positiv effekt på säljresultatet."

Mats Petré
Chef Liv & Pension,
Swedbank västra regionen

Kunder

Vi är väldigt stolta över våra kunder! Här listar vi några av våra onormalt nöjda kunder.

A

ABB
Academic Work
Adwise
Agria Djurförsäkring
Akademikliniken
AkzoNobel
Alcon
Almi
Arbetsförmedlingen
Arboga Kommun
Arkitektkopia
AstraZeneca
Axfood

B

Ballingslöv
Beijer Byggmaterial
Bixia
Bjurfors
BMW
Boråstapeter

C

Cabby
Carglass
City Gross
Cloetta
Coca-Cola
Coop
Cupole Consulting Group

D

Dab Dental
Danske Bank
DeLaval
Dina Försäkringar
Diös
Doc Care
DSV

E

Elanders
Electrolux Home
Eon
ERA
Ericsson

F

Fastighetsbyrån
Fazer
Fiskarhedenvillan
Folksam
Frödinge
Försäkringskassan
 

G-H

Göteborgs Posten
Göteborgs Stad
Handelsbanken
Hemköp
HiQ
Honda
HRG
Hultafors
HusmanHagberg
Hyresgästföreningen

I-K

ICA
ICT Trafikverket
InnovationskontorEtt
Kabe
Konica Minolta
Kvänum

L-N

Linde
Locum
LRF Konsult
Marbodal
Mars
MediaView
Mercedes-Benz
Meter
Mockfjärds fönster
Mäklarringen
NCC
New Wave
Noblessa
Norden Olje
Notar

O-Q

Parker
Paulssons Bil AB
PayEx
PitneyBowes
Polarbröd
Polisen
Praktikertjänst
Preem
Proffice
Puustelli

R-S

Pöyry
Reforce Affärsstrategen
Resia
Riksmäklaren
SATS
SEB
Securitas
Sector Alarm
Selldorado
Shell
Skandinavisk Hälsovård
Skanska
Skatteverket
SSAB
Statoil
Stockholms Stad
Stora Enso
Swedbank
Svensk Fastighetsförmedling
SVT
Sydsvenskan

T-U

Tele2
Telenor
TeliaSonera
The Body Shop
Theofils
Thermotech
Tibrokök
Timberjack
Tjörns Kommun
Toyota
Trivselhus
Trygghansa
Uppsala Kommun
Utvägen

V-Ö

Vattenfall
Weber
Wedins
Vedum
VillaLiv
Willys
Vimek
Vision
Wolksvagen
Volvo
World Courier
Wrigleys
Wulff Belton
Yamaha
Åklagarmyndigheten

Följ oss på Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår