Bara gör det

Vem vill inte vara en ”doer”? En person som har goda vanor och gör viktiga saker direkt utan att skjuta på måsten.  Utbildningen ”Gör det bara” hjälper deltagarna att nå högt ställda mål utan mål.

Ja du läste rätt, utan mål! Det har visat sig att de som gör rätt saker i rätt tid är ofta de som ”bara gör det”. Enkelt? Ja faktiskt, men ändå så svårt. Varför? Därför att vanans makt är stark och det är ibland svårt att bryta invanda tankemönster som i sin tur styr vårt beteende.  Många har satt upp nya mål första dagen på semestern, vid nyår eller när vi varit motiverade. Det handlade kanske om att börja träna, äta bättre, byta jobb, skapa ordning och reda, sluta snooza, starta ett projekt, börja studera eller sluta röka. Det kändes så lätt i början när motivationen var på topp men när motivationen dalade försvann den rätta drivkraften och de äldre vanorna tog över. Vad beror det på och vad kan man göra åt det? Hur gör du för att lyckas på riktigt? Detta är PGs nya och redan omåttligt populära utbildning!

MÅLGRUPP

Utbildningen är flexibel och anpassningsbar och lämpar sig lika bra för alla som på ett effektivt sätt vill bli mer produktiva och nå sina mål. 

OM UTBILDNINGEN

Under utbildningen lär vi dig en fungerande metod som gör att du redan idag tar första steget mot ditt mål! Du får massor av konkret träning och motivation för att bryta dina olönsamma vanor till mer lönsamma vanor och beteenden.

Utbildningen bygger på vår samlade erfarenhet och kunskap där vi under 26 år arbetat med att hjälpa människor att lyckas i sina roller. 

Under utbildningen bjuds det inte bara på teorier och kalla fakta. Du får även uppleva en intressant och fartfylld utbildning som du förhoppningsvis sent kommer att glömma. Vi varvar teoretiska moment med övningar och praktisk träning. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas utbildaren PG Wettsjö fängsla dig och ge dig både kunskaper och insikter att ta med till din vardag. Vi törs också lova många skratt och många tänkvärda reflektioner.

Föreläsaren PG Wettsjö är en populär och känd utbildare inom försäljning och kommunikation. Han är utsedd till Topp 100 föreläsare fyra år i rad och slutnominerad till Sveriges bästa föreläsare sju år i rad. Han är även författare till boken ”Trollbind dina åhörare” som handlar om retorik och presentationsteknik samt boken "Ge omgivningen en positiv chock" som handlar om bemötande och försäljning.

EXempel på innehåll

  • Nå dina mål utan mål!
  • Orsaker till varför vi prokrastinerar (skjuter fram saker till imorgon som vi borde göra idag)
  • Arv och miljö
  • Vanans makt
  • Mål, vilja och beteende
  • Vad styr våra val – ansvar
  • Dopaminets nyckfulla kraft
  • Har du hittat knappen ”självkontroll”
  • Klara, Färdiga, Gå – bli en ”görare”
Utbildningens längd 1-2 dagar
Utbildningen kan företagsanpassas Ja
Kan kompletteras med träningsarena Nej
Kan kompletteras med hemuppgifter Ja
Dokumentation finns Ja
OBS!
Utbildningen kan komprimeras och erbjudas som
kickoff-föreläsning på 1-3 timmar
Ja

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     
+ =