Referenser

Vi vet att det är fult att skryta, men ibland är det svårt att låta bli. EQPs kunder innefattar både små och stora företag och organisationer, samt kommuner och landsting. Nedan följer ett axplock av de omdömen som kunder lämnat om oss under de senaste 20 åren.

 

"När Anticimex samlade alla chefer och säljare, cirka 100 personer, för en sälj-kickoff sökte vi en extern inspirationskälla som skulle skapa den där extra energin och stimulansen som avgör om en konferens blir succé eller endast bra. Valet föll på PG Wettsjö som lyckades fånga hela auditoriets fulla uppmärksamhet under nästan 3 timmar på temat "hur man lyckas i affärer". Det gjorde han tack vare en blandning av humor och allvar, ett språk och en retorik som alla förstår och ett "eget" körschema som var tillräckligt flexibelt för att kunna improvisera med deltagarna och samtidigt få fram de budskap han ville. Kort sagt - oerhört professionellt och underhållande som infriade våra högt ställda förväntningar med råge” (2017)"

Gunnar Åkerblom
Vice VD 
Anticimex Europé

 

"Tack för en "äckligt bra" föreläsning! Ska rekommendera dig till många"

Veronica Sedaghati
Projektledare Design,
Axfood

 

"PG Wettsjö, mannen som ger hög standard ett ansikte. Vill du lyssna på klass, lyssna på PG Wettsjö."

Rickard Karlsson
Danfoss

 

”Att få tag på en föredragshållare som på ett tydligt och inspirerande sätt kan förmedla hur, är inte alltid så lätt. Men så har vi PG Wettsjö. Hans sätt att tala om för oss vad vi inte ska göra, vad vi ska göra, och HUR vi ska göra det, är unikt. Publiken lyssnar med koncentrationen i topp, från första till sista minut. Växlingarna mellan skratt och allvar går blixtsnabbt, allt som sägs känns lika relevant, alla känner igen sig, både i affärslivet och i privatlivet. Hans retorik är övertygande enkel, samtidigt som kärnfrågan hele tiden hålls framme; vi måste förändra för att bli bättre. Alla fattar att det är som han säger! Efteråt vet vi inte riktigt om vi har varit på en förläsning eller om vi har varit på en show. Men vi känner att vi har varit med om något nyttigt, att vi fått något att fundera över. Det lär bli mer PG Wettsjö framöver!"

John-Erik Brekke
VD,
Eldabutiken

 

”Tack PG för ett toppen seminarium i lördags på GIH. Har inte skrattat så mycket på väldigt länge! Vilken energi du gav - jag ler fortfarande! Och det ligger så otroligt mycket i allt du sa”

Inger Lindqvist
Friskis & Svettis

 

"PG är en av Sveriges bästa talare i allmänhet och i synnerhet gällande service och försäljning. Man får skratt, allvar och en ordentlig ”aha”-upplevelse och tankeställare, det blir helt enkelt inte bättre än såhär"

Petter Mähler
Vice Driftchef,
Hemköpskedjan AB

 

"Med kundfokus som vårt viktigaste konkurrensmedel har PG blivit vår Go-To-lösning när vi behöver uppdatera medarbetarna. Med sin jordnära stil och igenkännande berättelser ur vardagen hittar vi vägen till det bästa kundbemötandet genom skratt, teorier och en strategi framåt"

Micke Petersson
Köpman,
ICA Maxi Skövde

 

"Jag var på föreläsning med PG Wettsjö och jag vill bara tala om att det var en mycket positiv upplevelse. Det var den bästa föreläsning jag varit på och förutom att jag skrattade så tårarna rann så gick budskapet rakt in i hjärtat. Så jag vill bara tacka PG för en eftermiddag som fortfarande sitter kvar och får mig att le och tänka efter"

Maria Olsson
ICA Nära Lindvallen

 

"Det var det bästa fördrag inom kommunikation (andra också) jag någonsin har deltagit i. Alla uppskattade det. Kanonbra"

Henning Lindholm
IK2

 

"PG är fantastisk bra. Alla är mycket nöjda och glada"

Carla Figueiredo
Sales Coach
Inflight Service Europé

 

"Jag kan lyssna på PG hur länge som helst. PG gör det roligt och vet vad han pratar om! PG är bäst i Sverige!"

Henrik Lykke-Kjeldsen
Stall Ohlen

 

"Helt otroligt vad bra, tyvärr kände vi igen oss i mycket. Föreläsningen var förutom rolig, mycket givande för oss alla. Vi kommer tillbaka."

Pia Groundstroem
Chef för utbildning/support,
SEV Tidsystem AB

 

"På ett engagerat och brinnande sätt beskrev PG Wettsjö vikten av att fokusera på kunden. Att förstå och utveckla sin egen talang och agerande ger mer motiverade medarbetare, bättre kundkontakt, och möjlighet till långsiktig kundrelation. Hans breda erfarenhet, humor och taktik "smittade" oss och gav oss en stund av nyttig eftertanke och inspiration"

Malin Werner
Vice VD Ekonomi & Kredit,
Svenska Volkswagen Finans

 

"Din föreläsning idag på Oscarsteatern håller absolut världsklass. Du är bland det bästa jag någonsin sett. Du är fullkomligt briljant! Jag njöt varje sekund! Det kan inte sägas på något annat sätt! – Du är äckligt bra"

Per Johansson
VD,
Svenska Talare i Stockholm AB

 

"Inte en tråkig sekund, inspirerande och lärorikt byggd på exempel från verkligheten. Detta har man inte bara stor nytta av i yrkeslivet utan i alla situationer i möte med människor"

Carl-Erik Sjöberg
Regionchef, 
Thermia Värmepumpar

 

"Vi använde PG Wettsjö som inspiratör och tankeväckare för vår sälj- och serviceorganisation. Total succé!"

Per Fyrenius
Director Sales and Marketing,
Toyota

 

"Lysande, Hysénklass - dvs. 6 getingar! Alla är mycket nöjda med föreläsningen. Roligt, tänkvärt och mycket nyttigt var den samlade bedömningen"

Jonas Esko
WM-data

 

"Ett mycket bra framträdande på vår konferens som på ett bra sätt förstärkte det budskap som vi i ledningen ville förmedla. Vi i ledningen har bara hört mycket positiva omdömen i efterhand från våra konsulter. Dina klokheter och underhållande framträdande blev "pricken över i:t" på vår konferens"

John Adam Zamore
Business Area Manager,
ÅF-System AB

 

"Med en härlig energi och mycket humor levererar PG träffsäkra budskap som får en att tänka till. En föreläsning och upplevelse i toppklass"

Simon Åström
VD,
Örebro Sportklubb

 

”Jag har nu haft förmånen att höra PG vid tre olika tillfällen, styrkan i presentationen är bland annat att du anpassar budskapet efter åhörarna även om grunden självklart är sälj!Vid senaste konferensen var våra säljare lyriska!Tack för hjälpen att peppa säljkåren!”

Stefan Andersson
Försäljningschef
Polfärskt Bröd

 

"PG är engagerande och entusiasmerande! Med glimten i ögat ger han en härligt glad och tankeväckande injektion i gänget."

Rolf Carlson
Ica Handlare
ICA Kvantum Uppsala

 

”PG har en röd tråd genom sitt föredrag som tvivelsutan lämnar spår hos lyssnarna. Aldrig tidigare har jag mött så positiv respons och reflektion vilket är avgörande i de förändringar som vi gör.”

Håkan Anderberg
VD
Dina Försäkringar Kattegatt

 

"Med en blandning av allvar och humor förmedlade PG Wettsjö sin kunskap om utveckling, förändring och kundfokus. Våra mötesdeltagare fick insikter som öppnade ögonen och visade på ett nytt sätt att se på sin yrkesroll och kundarbete. I utvärderingen fick PG 4,6 poäng av 5 poäng. Världsklass!"

Rikard Wildhuss
Oregon Corporate

 

"Jag har varit på många föreläsningar och utbildningar och kan bara konstatera att P-G är näst bäst i hela världen, han är grym när det gäller sälj!"

Pekka Ojanne
Puustelli

 

"EQP och i synnerhet samarbetet med PG Wettsjö har varit en bra investering för framtiden för Honda och våra återförsäljare. Detta var den bästa utbildning jag någonsin har gått och jag har gått många" var en kommentar som vi hörde från flera av deltagarna."

Jonas Lindow
Sverigechef,
Honda Nordic AB

 

"PG Wettsjö och EQP har på ett roligt och stimulerande sätt satt kunden i centrum hos oss."

Peter Hellsberg
Head of Safety, Health & Environment,
AstraZeneca AB

 

"Jag har fått möjligheten att se en del föreläsare genom åren, allt från Kjell Enhager till mindre kända namn. etta föredraget tyckte jag dock va ett av det bästa jag sett. PG tog vara på varje sekund och överöste oss med tänkvärda alldagligheter på ett mycket roligt sätt. Jag vill också säga att PG är grymt duktig och har verkligen hittat sin grej. Peter Forsberg spelar hockey, Zlatan spelar fotboll och PG är klippt och skuren för att föreläsa."

Michael Hansson
Gymansvarig,
SATS Sportsclub

 

"PG är en verklig inspiratör - en föredragshållare som får sin publik att lyssna, tänka och skratta. Med humor och värme förmedlas exempel som får publiken att känna igen sig i sin vardag och även att se möjligheterna till förändring."

Göran Lundberg
Affärsutveckling, placering,
Handelsbanken

 

"Föreläsningen gav oss en ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''kick'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' och levererade många sanningar och tänkvärdheter. Den stimulerade till diskussioner långt efteråt och gav oss en ny syn på ett gammalt tema. PG har verkligen förmågan att fängsla och på ett underhållande sätt beröra viktiga ämnen."

John Rydberg
Regionchef,
TeliaSonera

 

"Det satt som en smäck, tusen tack PG för en suverän förmiddag. Risken man löper när man gör något bra är att man får göra det igen. Stort tack från ett inspirerat och nytänt Volvo Mershandise."

Tony Larsson
President & CEO,
Volvo Merchandise Corporation

 

"PG var flexibel och lyhörd för våra önskemål. Han lovade att vi skulle bli äckligt nöjda. Vi vart inte bara det vi vart förskräckligt äckligt 100% super nöjda."

Anders Geralf
Försäljningschef
Arkitektkopia AB

 

”PG har ett unikt sätt att trollbinda sin publik. Med humor, värme och träffsäkra analyser skräddarsyr och levererar PG på alla plan inom ämnet kommunikation. Rekommenderas starkt!”

Andreas Fanemo
Rektor
Njudungsgymnasiet i Vetlanda

 

"Tack PG! Jag har ju hört dig många gånger och visste vad du kan, men du överträffade även mina förväntningar! Tack!!"

Kurt Lång
Regionchef väst,
Fastighetsbyrån (HK) 

 

"I egenskap av moderator har jag lyssnat på många föreläsare och PG Wettsjö är en av de allra bästa. Intressant, inspirerande och alltid väldigt underhållande. Man kiknar av skratt samtidigt som man går hem med nya aha-upplevelser att sätta i verket. PG är den optimala talaren."

Renée Nyberg 
Metronome Film & Television AB

 

"Det är fantastiskt att efter en föreläsning få känna sig både road och utbildad. Det lyckas PG med. Med hjälp av exempel från verkligheten och en stor portion humor levererar han sanningar och visdomsord som leder lyssnarna till stärkta självförtroenden, nya idéer och uppvaknanden."

Kim Liljeberg
Customer Service Team Manager,
E.ON Försäljning Sverige AB 

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår