Referenser

Vi vet att det är fult att skryta, men ibland är det svårt att låta bli. EQPs kunder innefattar både små och stora företag och organisationer, samt kommuner och landsting. Nedan följer ett axplock av de omdömen som kunder lämnat om oss under de senaste 20 åren.

 

”Vi anlitade PG Wettsjö som föreläsare på vår kick-off med våra medarbetare på svensk försäljning. Med retorisk förmåga och stor portion humor lyckades han engarera alla och vi fick ett par timmar med mycket insikter och inspiration. PG kunde med sin långa erfarenhet inom olika områden snabbt anpassa sig till oss som grupp. Detta blev en mycket bra inledning på en dag som präglades av samarbete och teamwork. Jag rekommenderar PG till alla som söker en inspirerande och rolig föreläsning.”

Claes Wedén, Marknadschef svensk försäljning, Hitachi Energy

 


”Volvo Trucks har i en serie konferenser tagit hjälp av PG Wettsjö som inspirationsföreläsare med målet att lyfta säljnätverkets mind-set kring kundtillfredsställe och säljfokus. Genom sitt unika och underhållande sätt har PG gjort ett stort avtryck som tar oss framåt i helt rätt riktning."

Christina Eriksson, Director Marketing & Customer Satisfaction, Volvo Trucks


"PG lärde oss vikten av god kommunikation på ett mycket inspirerande sätt med mycket skratt och kloka eftertankar. PG sticker ut mot mängden talare då hans sätt att tala både motiverar, skapar glädje och förståelse för hur viktigt det är med kommunikation! Ett fantastiskt roligt pass som jag rekommenderar."

Jessica Horn Miljeteig, Head of KYC Excellence, Swedbank


”Jag har anlitat PG Wettsjö vid ett flertal tillfällen. Resultat har alltid blivit enastående bra. PG är unik genom sin förmåga att engagera, trollbinda och utveckla våra säljares förmåga när det gäller kundrelationer. kundbemötande och att ge våra kunder en unik kundupplevelse”.

Niclas Brandshage, Marknads- och försäljningsdirektör, Fiskarhedenvillan


”PG har nu börjat bli ett återkommande inslag på våra konferenser och utbildningar. Han har en fantastisk förmåga att fånga sin publik och med en perfekt balans av humor och kunskap lämnar man alltid föreläsningen med både energi och nya idéer.” 

Erik Pernling, Procesutvecklare, ANTICIMEX


”Vi har anlitat PG vid flertalet tillfällen och är alltid lika nöjda! Han lyckas kombinera inspiration, konkret kunskap, självigenkänning och humor. Allt i en show som trollbinder åhöraren från första till sista stund. Rekommenderas varmt!”

Louise Ekerot, Kontorschef, Fastighetsbyrån”PG är en av de absolut bästa föreläsare jag upplevt. Med en blandning av humor och allvar känns han mycket nära ”verkligheten” inom retail vad gäller försäljning, kundmötet och kvalitet. Jag rekommenderar honom å det varmaste”.

Patrik Lindgren, Försäljningschef, Blomsterlandet
"Vi var galet nöjda med PGs pass som blev guldkanten på våra rådgivardagar, PG fick absolut högst betyg av alla talare, så här är mitt omdöme :” PG är en inspirationsbomb i mänsklig förpackning som med träffsäkerhet, humor och hög energi levererar en mängd värdefulla insikter kring beteenden, framgångsrik försäljning mm. Han lyckades fängsla samtliga deltagare under hela passet och fick absolut högst betyg i utvärderingen - jag ger honom mina varmaste rekommendationer”!

Maria Hård af Segerstad, Chef Förmögenhet, Pension och Försäkring Handelsbanken


 

"PG är fantastisk på att förmedla budskap på ett roligt sätt. Samtidigt som man får ett gott skratt och en positiv kick skapar han eftertanke. Vi har anlitat PG både vid utbildningar och föreläsningar för både medarbetare och för kunder med lika lyckat resultat!”

Henrik Johansson, Country Manager John Deere forestry equipment company  
”PG Wettsjö lyckades verkligen inspirera vårt säljteam genom sin proffsiga och underhållande föreläsning vilket gav många skratt och eftertanke. Kan varmt rekommendera PG” 

Niclas Granström, Dealer Director Scania Sverige 
"Vi har använt PG många gånger både som föreläsare och som utbildare. PG har ett alldeles eget sätt att i sin pedagogik kombinera klokskap, allvar, humor, anekdoter med sin alldeles speciella energi och ett genuint engagemang vilket skapar en speciell kontakt med åhörarna som bidrar till att budskapet fastnar. Inspirerande och tänkvärt som bidrar till ett ännu bättre säljande kundmöte.
PG gör intryck som lämnar avtryck!"

Henrik Nilson, Own Brand Manager, K-Rauta
”På vår arbetsplats så strävar vi efter att ha ett kundmöte i världsklass.  PG belyste vikten av att ha en positiv inställning och rätt attityd till din omgivning oavsett kund eller kollega. Vi fick på ett lättsamt sätt höra exempel på hur man kan skapa goda kundmöten. En föreläsning med massor av inspiration och skratt”   

Eva Waara, Områdesschef Reg. Nord, Statens servicec

      


Personalens kommentarer: ”PG Wettsjö var grym”  ”Föreläsningen som PG Wettsjö höll i var helt klart en föreläsning jag aldrig kommer glömma, otroligt bra och givande!” ”Föreläsaren var suverän, fick en glädjekick med eftertanke av honom.” ”Föreläsningen – såååååå inspirerande” 

Helena Wackt, Kontorschef, Diem Ekonomibyrå AB
"Vi har under flera år använt PG som föreläsare för att utbilda vår säljkår och kombinationen av humor och pricksäkra iakttagelser kring säljjobbet är en oslagbar kombination för att inspirera säljare till nya höjder”

Fredrik Ringborg, Training & Onboarding Manager, VERISURE
"PG är en riktig entertainer, som fängslar oss från första till sista meningen. 5 Stjärnor till en fantastisk föreläsare! PG fångar publiken med sin klokskap, glädje och förmågan att få alla att känna igen sig. Aldrig har väl timmarna gått så fort!"

Peter Torstensson/ Eva-Lotta Torstensson, Butiksägare, EM Möbler
”PGs sätt att kommunicera vikten av bra kommunikation går rakt in. PG gör det på ett mycket inspirerande sätt, med hög grad av igenkännande och nära till skratt. Jag har hört många duktiga liknande föreläsare, men det som gör PGs framträdande unikt för mig, är hans närvaro med oss och vardagliga referenspunkter. Det svåra blir så enkelt och självklart och budskapet blir väldigt inspirerande och skapar eftertanke på ett positivt sätt.”

Magnus Olsson, VD, Länsförsäkringar Jönköping
”En toppenföreläsning tillsammans med PG, som trots en mycket blandad personalgrupp, lyckades fånga allas uppmärksamhet. Med fokus på kommunikation, bemötande och service, så fick han oss att inse att det är vi som är det viktigaste verktyget! Igenkänningsfaktorn är hög, och den mentala skämskudden åker också upp ibland. En galet rolig stund om både allvarliga och roliga ämnen, länge sedan vi skrattade så! Vi tog med oss glada minnen och goda insikter!”

Stina Rigbäck, Föreningschef, Director, BirdLife
”PG Wettsjö är rolig samtidigt som han förmedlar ett viktigt budskap om kommunikation och kundbemötande. Det är få föreläsare som kan trollbinda och interagera med åhörarna som han. PG är både rolig och lyfter, ibland djupare budskap, på ett väldigt intressant sätt. Jag rekommenderar varmt PG till andra.” 

Henrik Reimerth, Regionchef, region nord, Hemsö Fastighets AB
"Med starkt smittande energi, stor portion humor och retorisk träffsäkerhet förflyttade PG gränserna för oss inom försäljning. När du ändå är stolt över det värde du erbjuder marknaden, varför inte ge kunden en positiv chock genom rätt agerande!? Genom vårt utbildningsprogram med PG fick vi inte bara en massa kunskap, verktyg och praktik, utan även en vän vi önskar lämna de starkaste referenser."

Henrik Cederschiöld, VP and Head of Business Area Specialized Technical Services, AFRY
"Jag har anlitat PG vid ett antal olika tillfällen. Med sitt engagemang fångar PG åhörarna på ett unikt sätt. Han levererar veterligen en AHA upplevelse för många, enkelt och otroligt nyttigt."

Niclas Frank, Regionchef Finnvedenslastvagnar AB

  

"En dag full av intryck, funderingar, kulturer i arbetsgrupper, inspiration och skratt. Med ett bra flyt från början till slut plus snabba ändringar beroende på hur publiken agerar och reagerar för att sedan lika snabbt komma tillbaka till agendan. Någonting som alltid är ett vinnande koncept är mimik och ytterligheter och bra artikulering. Ett av det bästa är att P-G är i rörelse och inte kör saker via PP utan mera analogt med papper och stora pennor. Någonting som också är ett vinnande koncept är olika röstlägen som gör att man inte blir trött, det är action hela tiden. Många av våra medarbetare har efteråt tackat för en grymt bra dag och föreläsning som man lätt kan ta med sig in i sin verksamhet vad man än jobbar med."

Mona Sundell, Enhetschef Serviceförvaltningen ,Trollhättans Stad
"Vill ni sälja så det ryker och lära er allt från avslutstekniker till hur man behandlar invändningar och samtidigt få ett gott skratt – ja då är Sveriges mest erfarna föreläsare, den folkkära mästerestradören PG Wettsjö det självklara valet"

Per Lange, Föreläsare, Keynote speaker, Lange sales

 

"PG lär ut genom egen erfarenhet blandat med vetenskap. Med humor blandat med allvar fångar han sina åhörare och ger dem en upplevelse som består. Jag kan varmt rekommendera PG som föreläsare och utbildare."

Daniel Schaeffer, VD, HLL - Hyreslandslaget”Jag letade bland många föreläsare och fastnade direkt för PG Wettsjö. Han hade så klockrena exempel gällande ett bra kundbemötande som passar för vår målgrupp inom handeln och besöksnäringen. Deltagarna var i olika åldrar och han verkade gå hem hos alla! Efter föreläsningen fick vi bland annat omdömen att det var lärorikt, roligt, intressant och motiverande. Jag hoppas att vi kommer att ha möjlighet att anlita honom flera gånger.”

Raija Edvinson, Enhetschef turism, Fagersta kommun"PG Wettsjö tog publiken med storm och fångade allas uppmärksamhet. Han har en förmåga att prata om ett ämne på ett enkelt och förståeligt sätt, vilket skapar diskussion samt engagemang av lyssnarna. Efteråt kände jag mig både inspirerad och motiverad att utveckla mitt arbete."

Rebecca Anderson, Gruppträningskoordinator, Nordic Wellness


"PG Wettsjö är Sveriges i särklass främste föreläsare. Han kombinerar kunskap med humor och igenkänning och skapar den där kittlande närheten till sina deltagare som gör att just var och ens utmaningar lyfts fram i dagern. PG bemästrar som få det du ska tänka på för att nå framgång som ledare, som säljare, som kommunikatör. Och inte minst som människa, hur vi fungerar och lever tillsammans. Jag har i princip sett alla våra stora talare och kan lugnt och tryggt rekommendera PG som den främste som inte bara lockar fram en himla massa förlösande skratt utan som ger mest value for money."

Lennart Paulsson, Ordf. i Svenska Eventakademin & instiftare av Stora Talarpriset, P&P Meetings 


 

"Din föreläsning idag på Oscarsteatern håller absolut världsklass. Du är bland det bästa jag någonsin sett. Du är fullkomligt briljant! Jag njöt varje sekund! Det kan inte sägas på något annat sätt! – Du är äckligt bra!"

Per Johansson, VD, Svenska Talare i Stockholm AB

 

"Din föreläsning var fantastisk! Världsklass! Jag har sett över 1000 föreläsningar och det här var topp fem! Du är ett retoriskt geni som trollbinder publiken från första stund. Fullständigt brilliant! Kanske det bästa som jag sett någonsin sett på en scen."

Fredrik Sjöholm, F.d Affärsområdeschef, Talarforum AB


 

"Jag har fått möjligheten att se en del föreläsare genom åren, allt från Kjell Enhager till mindre kända namn. Detta föredrag var ett av det bästa jag sett. PG tog vara på varje sekund och överöste oss med tänkvärda alldagligheter på ett mycket roligt sätt. Jag vill också säga att PG är grymt duktig och har verkligen hittat sin grej. Peter Forsberg spelar hockey, Zlatan spelar fotboll och PG är klippt och skuren för att föreläsa."

Michael Hansson, Gymansvarig, SATS Sportsclub 


 

"I egenskap av moderator har jag lyssnat på många föreläsare och PG Wettsjö är en av de allra bästa. Intressant, inspirerande och alltid väldigt underhållande. Man kiknar av skratt samtidigt som man går hem med nya aha-upplevelser att sätta i verket. PG är den optimala talaren."

Renée Nyberg, Moderator & programledare, Metronome Film & Television AB 


 

"PG har en alldeles unik kombination av kunskap, värme, galenskap, genialitet och total avsaknad av takt och reson för att i nästa ögonblick landa i den mest hudlösa förklaringen till varför vi har det som vi har det."

Maria Lundqvist, Konferencier, Kommunikatör, Skådespelare

 

"Jag har arbetat med PG vid ett antal olika tillfällen. PG är alltid lika inspirerande, kunnig och med ett engagemang som smittar till storverk. Han ger verkligen kunden en positiv chock!"

Mats Limnefelt, f.d. VD, Mäklaringen Sverige


 

"Jag har nu haft förmånen att höra PG vid tre olika tillfällen, styrkan i presentationen är bland annat att du anpassar budskapet efter åhörarna även om grunden självklart är sälj! Vid senaste konferensen var våra säljare lyriska! Tack för hjälpen att peppa säljkåren!"

Stefan Andersson, Försäljningschef, Polfärskt Bröd


 

"Vill ni sälja så det ryker och lära er allt från avslutstekniker till hur man behandlar invändningar och samtidigt få ett gott skratt - ja då är Sveriges mest erfarna föreläsare, den folkkäre mästarestradören PG Wettsjö det självklara valet."

Per Lange, VD, Föreläsare, Författare och Utbildare, Lange Sales AB

 

"Jag har lyssnat på PG 100-tals gånger. Varje gång ger han mig nya insikter och får han mig att skratta. Han har alltid en ny historia eller nytt exempel som jag aldrig hört förut. Jag har lärt mig oerhört mycket av PG när det gäller att genomföra föreläsningar och utbildningar. Enligt mig är PG Sveriges bästa föreläsare inom kundservice, försäljning och kommunikation."

Magnus H Johansson, VD, Föreläsare, Författare och Utbildare, Säljdriv AB


 

"PG är en av Sveriges absolut bästa föreläsare, en historieberättare i världsklass och varje historia har en viktig poäng om kundservice, bemötande och kvalitet. Åhörarna får inte en lugn stund, får goda principer och många skratt."

John Steinberg, Fil dr i Pedagogik, föreläsare och författare, Steinbergs Utb. AB


 

"I vår affärsskola har vi kontinuerligt arbetat med PG och EQP sedan 2011 och de fristående avsnitten har profilerats utifrån PG och de viktiga områdena bemötande, kommunikation, motivation och försäljning. Alltid lika uppskattade! PG:s föreläsningar är fartfyllda och inspirerande och framför har de ett mycket värdefullt budskap att förmedla. Vi bokar dig snart igen!"

Marianne Färlin, Marknadschef, Vedum Kök & BAD


 

"PG Wettsjö lyckades fånga hela auditoriets fulla uppmärksamhet under nästan 3 timmar på temat "hur man lyckas i affärer". Det gjorde han tack vare en blandning av humor och allvar, ett språk och en retorik som alla förstår och ett "eget" körschema som var tillräckligt flexibelt för att kunna improvisera med deltagarna och samtidigt få fram de budskap han ville. Kort sagt - oerhört professionellt och underhållande som infriade våra högt ställda förväntningar med råge."

Gunnar Åkerblom, V VD, Anticimex Europé


 

"PG Wettsjö, mannen som ger hög standard ett ansikte. Vill du lyssna på klass, lyssna på PG Wettsjö."

Rickard Karlsson, Director, Customer Service Center, Thermia Värmepumpar


 

"PG Wettsjös sätt att tala och förklara, är unikt. Publiken lyssnar med koncentrationen i topp, från första till sista minut. Växlingarna mellan skratt och allvar går blixtsnabbt, allt som sägs känns lika relevant, alla känner igen sig. Hans retorik är övertygande enkel, samtidigt som kärnfrågan hele tiden hålls framme; vi måste förändra för att bli bättre. Alla fattar att det är som han säger! Efteråt vet vi inte riktigt om vi har varit på en föreläsning eller om vi har varit på en show. Men vi känner att vi har varit med om något nyttigt, att vi fått något att fundera över. Det lär bli mer PG Wettsjö framöver!"

John-Erik Brekke, VD, Eldabutiken


 

"PG är en av Sveriges bästa talare i allmänhet och i synnerhet gällande service och försäljning. Man får skratt, allvar och en ordentlig ”aha”-upplevelse och tankeställare, det blir helt enkelt inte bättre än så här."

Petter Mähler, Vice Driftchef, Hemköpskedjan AB 


 

"Med kundfokus som vårt viktigaste konkurrensmedel har PG blivit vår Go-To-lösning när vi behöver uppdatera medarbetarna. Med sin jordnära stil och igenkännande berättelser ur vardagen hittar vi vägen till det bästa kundbemötandet genom skratt, teorier och en strategi framåt."

Micke Petersson, Köpman, ICA Maxi Skövde


 

"Jag var på föreläsning med PG Wettsjö och jag vill bara tala om att det var en mycket positiv upplevelse. Det var den bästa föreläsning jag varit på och förutom att jag skrattade så tårarna rann så gick budskapet rakt in i hjärtat. Så jag vill bara tacka PG för en eftermiddag som fortfarande sitter kvar och får mig att le och tänka efter."

Maria Olsson, ICA Nära Lindvallen


 

"På ett engagerat och brinnande sätt beskrev PG Wettsjö vikten av att fokusera på kunden. Att förstå och utveckla sin egen talang och agerande ger mer motiverade medarbetare, bättre kundkontakt, och möjlighet till långsiktig kundrelation. Hans breda erfarenhet, humor och taktik "smittade" oss och gav oss en stund av nyttig eftertanke och inspiration."

Malin Werner, Vice VD Ekonomi & Kredit, Svenska Volkswagen Finans 


 

"Vi använde PG Wettsjö som inspiratör och tankeväckare för vår sälj- och serviceorganisation. Total succé!"

Per Fyrenius, Director Sales and Marketing, Toyota 


 

"Lysande, Hysénklass - dvs. 6 getingar! Alla är mycket nöjda med föreläsningen. Roligt, tänkvärt och mycket nyttigt var den samlade bedömningen."

Jonas Esko, Delivery Manager, Logica


 

"Ett mycket bra framträdande på vår konferens som på ett bra sätt förstärkte det budskap som vi i ledningen ville förmedla. Vi i ledningen har bara hört mycket positiva omdömen i efterhand från våra konsulter. Dina klokheter och underhållande framträdande blev "pricken över i:t" på vår konferens."

John Adam Zamore, Business Area Manager, AFRY 


 

"Med en härlig energi och mycket humor levererar PG träffsäkra budskap som får en att tänka till. En föreläsning och upplevelse i toppklass."

Simon Åström, VD, Örebro Sportklubb


 

"PG är engagerande och entusiasmerande! Med glimten i ögat ger han en härligt glad och tankeväckande injektion i gänget."

Rolf Carlson, Ica Handlare, ICA Kvantum Uppsala 


 

"PG har en röd tråd genom sitt föredrag som tvivelsutan lämnar spår hos lyssnarna. Aldrig tidigare har jag mött så positiv respons och reflektion vilket är avgörande i de förändringar som vi gör."

Håkan Anderberg, VD, Dina Försäkringar Kattegatt


 

"Jag har varit på många föreläsningar och utbildningar och kan bara konstatera att PG är näst bäst i hela världen, han är grym när det gäller sälj!"

Pekka Ojanne, Sverigeschef, Puustelli Sverige


 

"EQP och i synnerhet samarbetet med PG Wettsjö har varit en bra investering för framtiden för Honda och våra återförsäljare. Detta var den bästa utbildning jag någonsin har gått och jag har gått många" var en kommentar som vi hörde från flera av deltagarna."

Jonas Lindow, Sverigechef, Honda Nordic AB


 

"PG Wettsjö och EQP har på ett roligt och stimulerande sätt satt kunden i centrum hos oss."

Peter Hellsberg, Head of Safety, Health & Environment, AstraZeneca AB


 

"PG är en verklig inspiratör - en föredragshållare som får sin publik att lyssna, tänka och skratta. Med humor och värme förmedlas exempel som får publiken att känna igen sig i sin vardag och även att se möjligheterna till förändring."

Göran Lundberg, Affärsutveckling, placering, Svenska Handelsbanken


 

"Föreläsningen gav oss en kick och levererade många sanningar och tänkvärdheter. Den stimulerade till diskussioner långt efteråt och gav oss en ny syn på ett gammalt tema. PG har verkligen förmågan att fängsla och på ett underhållande sätt beröra viktiga ämnen."

John Rydberg, Regionchef, TeliaSonera


 

"Det satt som en smäck, tusen tack PG för en suverän förmiddag. Risken man löper när man gör något bra är att man får göra det igen. Stort tack från ett inspirerat och nytänt Volvo Mershandise."

Tony Larsson, President & CEO, Volvo Merchandise Corporation


 

"PG var flexibel och lyhörd för våra önskemål. Han lovade att vi skulle bli äckligt nöjda. Vi vart inte bara det vi vart förskräckligt äckligt 100% super nöjda."

Anders Geralf, Försäljningschef, Arkitektkopia AB


 

"PG har ett unikt sätt att trollbinda sin publik. Med humor, värme och träffsäkra analyser skräddarsyr och levererar PG på alla plan inom ämnet kommunikation. Rekommenderas starkt!"

Andreas Fanemo, Rektor, Njudungsgymnasiet i Vetlanda


 
"Tack PG! Jag har ju hört dig många gånger och visste vad du kan, men du överträffade även mina förväntningar! Tack!"

Kurt Lång, Vice VD, Fastighetsbyrån (HK)  "Det är fantastiskt att efter en föreläsning få känna sig både road och utbildad. Det lyckas PG med. Med hjälp av exempel från verkligheten och en stor portion humor levererar han sanningar och visdomsord som leder lyssnarna till stärkta självförtroenden, nya idéer och uppvaknanden."

Kim Liljeberg, Customer Service Team Manager, E.ON Försäljning Sverige AB 


 

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     
+ =