Referenser

Vi vet att det är fult att skryta, men ibland är det svårt att låta bli. EQPs kunder innefattar både små och stora företag och organisationer, samt kommuner och landsting. Nedan följer ett axplock av de omdömen som kunder lämnat om oss under de senaste 20 åren.

 

PG Wettsjö är Sveriges i särklass främste föreläsare. Han kombinerar kunskap med humor och igenkänning och skapar den där kittlande närheten till sina deltagare som gör att just var och ens utmaningar lyfts fram i dagern. PG bemästrar som få det du ska tänka på för att nå framgång som ledare, som säljare, som kommunikatör. Och inte minst som människa, hur vi fungerar och lever tillsammans. Jag har i princip sett alla våra stora talare och kan lugnt och tryggt rekommendera PG som den främste som inte bara lockar fram en himla massa förlösande skratt utan som ger mest value for money.

Lennart Paulsson, Ordf. i Svenska Eventakademin & instiftare av Stora Talarpriset. 
P&P Meetings

 

Din föreläsning idag på Oscarsteatern håller absolut världsklass. Du är bland det bästa jag någonsin sett. Du är fullkomligt briljant! Jag njöt varje sekund! Det kan inte sägas på något annat sätt! – Du är äckligt bra

Per Johansson, VD,
Svenska Talare i Stockholm AB

 

Din föreläsning var fantastisk! Världsklass! Jag har sett över 1000 föreläsningar och det här var topp fem! Du är ett retoriskt geni som trollbinder publiken från första stund. Fullständigt brilliant! Kanske det bästa som jag sett någonsin sett på en scen.

Fredrik Sjöholm, F.d Affärsområdeschef,
Talarforum AB

 

Jag har fått möjligheten att se en del föreläsare genom åren, allt från Kjell Enhager till mindre kända namn. Detta föredrag var ett av det bästa jag sett. PG tog vara på varje sekund och överöste oss med tänkvärda alldagligheter på ett mycket roligt sätt. Jag vill också säga att PG är grymt duktig och har verkligen hittat sin grej. Peter Forsberg spelar hockey, Zlatan spelar fotboll och PG är klippt och skuren för att föreläsa.

Michael Hansson, Gymansvarig,
SATS Sportsclub 

 

I egenskap av moderator har jag lyssnat på många föreläsare och PG Wettsjö är en av de allra bästa. Intressant, inspirerande och alltid väldigt underhållande. Man kiknar av skratt samtidigt som man går hem med nya aha-upplevelser att sätta i verket. PG är den optimala talaren.

Renée Nyberg, Moderator & programledare, 
Metronome Film & Television AB 

 

PG har en alldeles unik kombination av kunskap, värme, galenskap, genialitet och total avsaknad av takt och reson för att i nästa ögonblick landa i den mest hudlösa förklaringen till varför vi har det som vi har det.

Maria Lundqvist, Konferencier, Kommunikatör, Skådespelare

 

Jag har arbetat med PG vid ett antal olika tillfällen. PG är alltid lika inspirerande, kunnig o med ett engagemang som smittar till storverk. Han ger verkligen kunden en positiv chock!

Mats Limnefelt, f.d. VD
Mäklaringen Sverige

 

Jag har nu haft förmånen att höra PG vid tre olika tillfällen, styrkan i presentationen är bland annat att du anpassar budskapet efter åhörarna även om grunden självklart är sälj! Vid senaste konferensen var våra säljare lyriska! Tack för hjälpen att peppa säljkåren!

Stefan Andersson, Försäljningschef
Polfärskt Bröd

 

Vill ni sälja så det ryker och lära er allt från avslutstekniker till hur man behandlar invändningar och samtidigt få ett gott skratt - ja då är Sveriges mest erfarna föreläsare, den folkkäre mästarestradören PG Wettsjö det självklara valet.

Per Lange, VD, Föreläsare, Författare och Utbildare
Lange Sales AB

 

Jag har lyssnat på PG 100-tals gånger. Varje gång ger han mig nya insikter och får han mig att skratta. Han har alltid en ny historia eller nytt exempel som jag aldrig hört förut. Jag har lärt mig oerhört mycket av PG när det gäller att genomföra föreläsningar och utbildningar. Enligt mig är PG Sveriges bästa föreläsare inom kundservice, försäljning och kommunikation.

Magnus H Johansson, VD, Föreläsare, Författare och Utbildare 
Säljdriv AB

 

PG är en av Sveriges absolut bästa föreläsare, en historieberättare i världsklass och varje historia har en viktig poäng om kundservice, bemötande och kvalitet. Åhörarna får inte en lugn stund, får goda principer och många skratt.

John Steinberg, Fil dr i Pedagogik, föreläsare och författare
Steinbergs Utb. AB

 

I vår affärsskola har vi kontinuerligt arbetat med PG och EQP sedan 2011 och de fristående avsnitten har profilerats utifrån PG och de viktiga områdena bemötande, kommunikation, motivation och försäljning. Alltid lika uppskattade! PG:s föreläsningar är fartfyllda och inspirerande och framför har de ett mycket värdefullt budskap att förmedla. Vi bokar dig snart igen!

Marianne Färlin, Marknadschef
Vedum Kök & BAD

 

PG Wettsjö lyckades fånga hela auditoriets fulla uppmärksamhet under nästan 3 timmar på temat "hur man lyckas i affärer". Det gjorde han tack vare en blandning av humor och allvar, ett språk och en retorik som alla förstår och ett "eget" körschema som var tillräckligt flexibelt för att kunna improvisera med deltagarna och samtidigt få fram de budskap han ville. Kort sagt - oerhört professionellt och underhållande som infriade våra högt ställda förväntningar med råge.

Gunnar Åkerblom, V VD
Anticimex Europé

 

PG Wettsjö, mannen som ger hög standard ett ansikte. Vill du lyssna på klass, lyssna på PG Wettsjö.

Rickard Karlsson, Director, Customer Service Center 
Thermia Värmepumpar

 

PG Wettsjös sätt att tala och förklara, är unikt. Publiken lyssnar med koncentrationen i topp, från första till sista minut. Växlingarna mellan skratt och allvar går blixtsnabbt, allt som sägs känns lika relevant, alla känner igen sig. Hans retorik är övertygande enkel, samtidigt som kärnfrågan hele tiden hålls framme; vi måste förändra för att bli bättre. Alla fattar att det är som han säger! Efteråt vet vi inte riktigt om vi har varit på en föreläsning eller om vi har varit på en show. Men vi känner att vi har varit med om något nyttigt, att vi fått något att fundera över. Det lär bli mer PG Wettsjö framöver!

John-Erik Brekke, VD
Eldabutiken

 

PG är en av Sveriges bästa talare i allmänhet och i synnerhet gällande service och försäljning. Man får skratt, allvar och en ordentlig ”aha”-upplevelse och tankeställare, det blir helt enkelt inte bättre än så här

Petter Mähler, Vice Driftchef
Hemköpskedjan AB 

 

Med kundfokus som vårt viktigaste konkurrensmedel har PG blivit vår Go-To-lösning när vi behöver uppdatera medarbetarna. Med sin jordnära stil och igenkännande berättelser ur vardagen hittar vi vägen till det bästa kundbemötandet genom skratt, teorier och en strategi framåt

Micke Petersson, Köpman
ICA Maxi Skövde

 

Jag var på föreläsning med PG Wettsjö och jag vill bara tala om att det var en mycket positiv upplevelse. Det var den bästa föreläsning jag varit på och förutom att jag skrattade så tårarna rann så gick budskapet rakt in i hjärtat. Så jag vill bara tacka PG för en eftermiddag som fortfarande sitter kvar och får mig att le och tänka efter

Maria Olsson
ICA Nära Lindvallen

 

På ett engagerat och brinnande sätt beskrev PG Wettsjö vikten av att fokusera på kunden. Att förstå och utveckla sin egen talang och agerande ger mer motiverade medarbetare, bättre kundkontakt, och möjlighet till långsiktig kundrelation. Hans breda erfarenhet, humor och taktik "smittade" oss och gav oss en stund av nyttig eftertanke och inspiration

Malin Werner, Vice VD Ekonomi & Kredit
Svenska Volkswagen Finans 

 

Vi använde PG Wettsjö som inspiratör och tankeväckare för vår sälj- och serviceorganisation. Total succé!
Per Fyrenius, Director Sales and Marketing
Toyota 

 

Lysande, Hysénklass - dvs. 6 getingar! Alla är mycket nöjda med föreläsningen. Roligt, tänkvärt och mycket nyttigt var den samlade bedömningen

Jonas Esko, Delivery Manager
Logica

 

Ett mycket bra framträdande på vår konferens som på ett bra sätt förstärkte det budskap som vi i ledningen ville förmedla. Vi i ledningen har bara hört mycket positiva omdömen i efterhand från våra konsulter. Dina klokheter och underhållande framträdande blev "pricken över i:t" på vår konferens

John Adam Zamore, Business Area Manager
AFRY 

 

Med en härlig energi och mycket humor levererar PG träffsäkra budskap som får en att tänka till. En föreläsning och upplevelse i toppklass

Simon Åström, VD
Örebro Sportklubb

 

PG är engagerande och entusiasmerande! Med glimten i ögat ger han en härligt glad och tankeväckande injektion i gänget.

Rolf Carlson, Ica Handlare
ICA Kvantum Uppsala 

 

PG har en röd tråd genom sitt föredrag som tvivelsutan lämnar spår hos lyssnarna. Aldrig tidigare har jag mött så positiv respons och reflektion vilket är avgörande i de förändringar som vi gör.

Håkan Anderberg, VD
Dina Försäkringar Kattegatt

 

Jag har varit på många föreläsningar och utbildningar och kan bara konstatera att PG är näst bäst i hela världen, han är grym när det gäller sälj!

Pekka Ojanne, Sverigeschef
Puustelli Sverige

 

EQP och i synnerhet samarbetet med PG Wettsjö har varit en bra investering för framtiden för Honda och våra återförsäljare. Detta var den bästa utbildning jag någonsin har gått och jag har gått många" var en kommentar som vi hörde från flera av deltagarna.

Jonas Lindow, Sverigechef
Honda Nordic AB

 

PG Wettsjö och EQP har på ett roligt och stimulerande sätt satt kunden i centrum hos oss.

Peter Hellsberg, Head of Safety, Health & Environment
AstraZeneca AB 

 

PG är en verklig inspiratör - en föredragshållare som får sin publik att lyssna, tänka och skratta. Med humor och värme förmedlas exempel som får publiken att känna igen sig i sin vardag och även att se möjligheterna till förändring.

Göran Lundberg, Affärsutveckling, placering
Svenska Handelsbanken

 

Föreläsningen gav oss en kick och levererade många sanningar och tänkvärdheter. Den stimulerade till diskussioner långt efteråt och gav oss en ny syn på ett gammalt tema. PG har verkligen förmågan att fängsla och på ett underhållande sätt beröra viktiga ämnen.

John Rydberg, Regionchef, 
TeliaSonera

 

Det satt som en smäck, tusen tack PG för en suverän förmiddag. Risken man löper när man gör något bra är att man får göra det igen. Stort tack från ett inspirerat och nytänt Volvo Mershandise.

Tony Larsson, President & CEO
Volvo Merchandise Corporation

 

PG var flexibel och lyhörd för våra önskemål. Han lovade att vi skulle bli äckligt nöjda. Vi vart inte bara det vi vart förskräckligt äckligt 100% super nöjda.

Anders Geralf, Försäljningschef
Arkitektkopia AB

 

PG har ett unikt sätt att trollbinda sin publik. Med humor, värme och träffsäkra analyser skräddarsyr och levererar PG på alla plan inom ämnet kommunikation. Rekommenderas starkt!

Andreas Fanemo, Rektor
Njudungsgymnasiet i Vetlanda

 
Tack PG! Jag har ju hört dig många gånger och visste vad du kan, men du överträffade även mina förväntningar! Tack!

Kurt Lång, Vice VD
Fastighetsbyrån (HK)  

 

Det är fantastiskt att efter en föreläsning få känna sig både road och utbildad. Det lyckas PG med. Med hjälp av exempel från verkligheten och en stor portion humor levererar han sanningar och visdomsord som leder lyssnarna till stärkta självförtroenden, nya idéer och uppvaknanden.

Kim Liljeberg, Customer Service Team Manager
E.ON Försäljning Sverige AB 

 

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår