Föreläsningar och utbildningar som skapar förändring!

I över 20 år har EQP levererat föreläsningar och utbildningar som överträffat kundernas förväntningar. EQPs huvudområden är Kommunikation, Motivation, Bemötande, Kundservice, Presentationsteknik, Entreprenörskap och Försäljning. EQPs mål är inte nöjda kunder, vårt mål är att kunden ska bli imponerad! Med bredd och kompetens är EQP och PG Wettsjö ett säkert val av leverantör oavsett om man önskar en kortare kickoff -föreläsning eller en längre utbildningsprocess som sträcker sig över en längre tid. Vi anpassar uppdraget efter kundernas önskemål.Inspiration, lärorikt och högt underhållsvärde har varit ett signum för EQP och EQPs partners. Att det i sin tur skapar framgångsrika resultat för våra kunder har gjort att EQP idag har både trogna återkommande kunder och ett genuint gott rykte.

Onormalt nöjda kunder har givit EQP 20 framgångsrika år

Vi är stolta över vår historia! Inte bara över alla namnkunniga föreläsare som representerat EQP utan också för våra framgångsrika kunder. Kunder som är våra absolut bästa referenser.

Vårt mål är att leverera utbildningar och föreläsningar till extremt hög kvalitetsnivå. Resultatfokuserade utbildningar som hjälper våra kunder att nå sina högt uppsatta mål. Att EQP är ett framgångsrikt utbildningsföretag inom försäljning och kundbemötande är nog känt för den invigde men att vi också är en utmärkt samarbetspartner inom områdena presentationsteknik, motivation och entreprenörskap är kanske inte lika känt.

EQP arbetar ihop med några av Skandinaviens bästa utbildare, Morten Brandt, Leif Klockare och Magnus H. Johansson.

EQP har genom åren utbildat åtskilliga företag. Låt oss nämna några: Fastighetsbyrån, DSV, Trivselhus, K-Rauta, Myresjöhus, Evidensia djursjukhus, Honda, Yamaha, Volvo, Academic Work, Ballingslöv, ICA, World Courier, Kabe, Locum, Danfoss/Thermia, Rittal, Holmgrens bil, IUC, Trafikverket, Midroc , Ålandsbanken och Vedum för att nämna några.

Vi har också utbildat kommuner, landsting och statliga företag, bland annat Skatteverket, Försäkringskassan, Vattenfall, Karolinska institutet, Stockholms universitet Rikstan, Arbetsförmedlingen, Åklagarmyndigheten och Telia Sonera.

Vill du veta mer eller komma i kontakt med PG Wettsjö?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Meny