Sveriges mest sålda kundservicebok

PG Wettsjö har förmågan att beskriva verkligheten så att man inspireras, förstår budskapet och känner igen sig”, så beskrev en samarbetspartner PG Wettsjö. Oavsett om PG håller en föreläsning eller skriver en bok så har han en talang för att förmedla och tydliggöra ett budskap.

BÖCKER AV PG WETTSJÖ:

Ge kunden och omgivningen en positiv chock, (reviderad 2021) är en uppdatering med nya kapitel av föregångaren "Ge kunden en positiv chock".  Boken handlar i huvudsak om bemötande, kommunikation och service. Boken har tillsammans med föregångaren "Ge kunden en positiv chock" sålts i över nästan 20 000 exemplar.

Ge kunden en positiv chock, (2012) handlar om kundservice och har sålts i närmare 15 000 exemplar. Den är just nu Sveriges mest sålda kundservicebok. Vi rekommenderar uppföljaren "Ge omgivningen en positiv chok". Det är samma bok som är kompletterad med ytterligare några nya kapitel.

Trollbind dina åhörare, (2015) skrev PG tillsammans med Helena Bolsöy. Den handlar om hur du lyckas med att presentera ditt budskap på bästa sätt oavsett om du ska presentera ett budskap till dina chefer, dina kollegor eller dina vänner.

När surpuppan log, (2008) skrev PG tillsammans med John Steinberg. Boken visar vikten på god kommuniaktin och hur du blir undviker missförstånd. Boken belönades med priset ”Årets bokstöd”. 


OBS! Vid beställning under 600 SEK tillkommer frakt och exp.avgift på 75 SEK.

 • Ge kunden och omgivningen en positiv chock - PG Wettsjö

  Ge kunden och omgivningen en positiv chock är en bok som handlar om Bemötande & Kundservice och är en ny revidering och uppföljare till boken Ge kunden en positiv chock. Önskar du kunna förstå omgivningen bättre, din kund, kollega eller din partner? Då är denna bok en bra början. ”En positiv chock” ger tips om hur du både kan bemöta men ...

  310,00:- (Ink moms)

 • Trollbind dina åhörare - PG Wettsjö & Helena Bolsöy

  Retorik & presentationsteknik Vill du trollbinda dina åhörare? Vill du utvecklas som talare? Vill du lära dig knepen som framgångsrika och trygga presentatörer använder? Då är detta boken för dig! Att kunna hålla en bra presentation ger dig fördelar i många sammanhang. Vem vill inte kunna presentera sina förslag och idéer på ett s&ari...

  230,00:- (Ink moms)

 • När surpuppan log - PG Wettsjö & John Steinberg

  En bok om positiv kommunikation. Vad är det som påverkar vårt sätt att kommunicera? Kan alla bli bättre på kommunikation - och i så fall hur? Vad är det som förstör en god relation? Varför kommunicerar vi som vi gör och går det att bli en bättre kommunikatör? När surpuppan log handlar om skillnaden mellan positiv och negativ kommunikatio...

  200,00:- (Ink moms)

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     
+ =