Vi har sålt utbildningar för en kvarts miljard!

EQP har levererat utbildningar för över en kvarts miljard kronor. Vi är ett av landets främsta utbildningsföretag inom områdena kommunikation, försäljning, kundbemötande, presentationsteknik och motivation. Vårt mål är att varje utbildning ska vara av absolut högsta kvalitet. Resultatet för deltagarna står alltid i fokus.

Sedan norska Euro Business School AS startade upp sitt svenska dotterbolag så har EQP haft 22 framgångsrika år i Sverige. 2005 avknoppades EQP från sitt norska moderbolag. Två år senare, 2007 erhöll EQP Business School AB Dagens Industris Gasellpris.

Formsydd kostym

Stor är inte lika med bäst! Vi har ett angelägnare mål! Vi önskar inte vara störst, växa fortast eller leverera flest utbildningar. Vårt mål är att leverera utbildningar som överträffar våra kunders förväntningar! Vi har idag en mindre men mer anpassad kostym än för några år sedan. Vi ställer mycket höga krav på de föreläsare som representerar EQP Business School.

Tillsammans med våra partners, tre av skandinaviens främsta utbildare, Morten Brandt, Leif Klockare och Magnus Johansson genomför vi alltifrån kortare föreläsningar till längre utbildningsprocesser som är skräddarsydda efter kundens behov och önskemål.

På EQPs utbildningar får deltagarna mängder av ny motivation och kunskap, men vi anser att detta inte är nog! Genom träning och effektiva åtgärder hjälper EQP deltagarna att gå från teori till praktik och omvandla kunskap till kompetens. Det är skillnaden som skapar förändring!

Gasellpris vinnare!

EQP Business School AB och PG Wettsjö belönades 2007 med Dagens Industris Gasellpris. EQP utsågs som Uppsala läns främsta Gasellföretag. PG Wettsjö mottog tillsammans med VD Jan-Erik Nilsson diplom och statyetten ”Gasellen” som delades ut av landshövding Anders Björk och statsminister Fredrik Reinfeldt.

Läs mer om vad vi erbjuder

Läs mer om våra nöjda kunder

Läs mer om PG

Läs mer om våra partner

Vill du veta mer eller komma i kontakt med PG Wettsjö?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Meny