bygg ett dreamteam

Att "jobba åt samma håll” är mer än en klyscha. Det är ofta skillnaden mellan succé och fiasko. En ledare som inte får med sig sina medarbetare blir sällan länge kvar på sin post. Med andra ord -ledaren behöver medarbetarna. Men en bra ledare är också en ovärderlig hjälp för medarbetaren att nå sina högt uppsatta mål.

Målgrupp

Denna utbildning vänder sig till alla arbetsgrupper som vill utveckla sitt samarbete för att öka sina prestationer och sina resultat. Utbildningen kan även komprimeras till en anpassad föreläsning inför en längre utbildningsinsats. En föreläsning kan även ges som en motivations-kickoff eller avspark eller kanske bara som en tankeställare.

Om utbildningen

Vi fokuserar på hur vi skapar en vinnande kultur som smittar. Hur kan arbetsgruppen bygga upp förtroende och goda relationer internt? Hur kan arbetsgruppen och varje enskild medarbetare prestera på topp över tid? 

Under utbildningen lär du dig att förstå dig själv - vilket är en förutsättning för att förstå dina medarbetare och att förstå kunden. Men också att förstå vårt företags sätt att tänka och driva affärer (mål, versioner, värderingar och produkter).

Förutom en mängd teorier och fakta bjuds du på en intressant och fartfylld utbildning/föreläsning som du förhoppningsvis sent kommer att glömma. Vi varvar teoretiska moment med övningar och praktisk träning. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas utbildaren PG Wettsjö fängsla dig och ge dig både kunskaper och insikter att ta med till din vardag. Vi törs också lova många skratt och många tänkvärda reflektioner.

Utbildningen bygger på över 100 anpassade utbildningsprocesser med flera tusen deltagare i svenska organisationer och företag. Innehållet kombineras med den senaste forskningen om framgångsrik kommunikation och teamwork. 

Föreläsaren PG Wettsjö är en populär och känd utbildare inom bemötande och kommunikation. Han är utsedd till Topp 100 föreläsare fyra år i rad och slutnominerad till Sveriges bästa föreläsare sju år i rad. Han är även författare till en av Sveriges mest sålda kundserviceböcker ”Ge omgivningen en positiv chock”

Exempel på innehåll

  • Vad är en bra medarbetare?
  • Vad är en bra ledare?
  • Att bygga en positiv företagskultur
  • Att förstår sig själv och andra
  • Att hålla en konstant högkonjunktur 
  • Hantera konflikter i arbetsgruppen
Utbildningens längd 1-3 dagar
Utbildningen kan företagsanpassas Ja
Kan kompletteras med träningsarena Ja
Kan kompletteras med hemuppgifter Ja
Dokumentation finns Ja
OBS!
Utbildningen kan komprimeras och erbjudas som
kickoff-föreläsning på 1-3 timmar
Ja

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     
+ =