KONSTEN ATT förstå
knepiga typer

Varför är det så svårt att komma överens med vissa människor? Hur kommer det sig att vissa alltid tycks komma överens med alla och vissa nästan aldrig kan komma överens med någon? Hur ska jag hantera en person som är omöjlig att kommunicera med?

Detta är utbildningen som alla borde gå! Vad gör de kommunikatörer som lyckas bäst? Du kan undvika många missförstånd och uppnå bättre relationer genom att lära dig vinnande kommunikation.

MÅLGRUPP

Detta är utbildningen som passar alla som kommunicerar med andra människor i sin vardag och ibland stöter på konfliktfyllda situationer. Utbildningen är flexibel och anpassningsbar och passar lika bra för stora och små organisationer inom alla branscher. Utbildningen fokuserar på kommunikation i arbetslivet men passar även bra för att förbättra kommunikationen med såväl kollegor som vänner och familj.

OM UTBILDNINGEN

Lär dig knepen som några av världens främsta kommunikatörer använder! Förutom en mängd teorier och fakta bjuds du på en intressant och fartfylld utbildning/föreläsning som du förhoppningsvis sent kommer att glömma. Vi varvar teoretiska moment med övningar och praktisk träning. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas utbildaren PG Wettsjö fängsla dig och ge dig både kunskaper och insikter att ta med till din vardag. Vi törs också lova många skratt och många tänkvärda reflektioner.

Utbildningen bygger på över 100 anpassade utbildningsprocesser med flera tusen deltagare i svenska organisationer och företag. Innehållet kombineras med den senaste forskningen om framgångsrik kommunikation och bemötande. Sammantaget är detta den utbildning varje kommunikatör behöver!

Föreläsaren PG Wettsjö är en populär och känd utbildare inom bemötande och kommunikation. Han är utsedd till Topp 100 föreläsare fyra år i rad och slutnominerad till Sveriges bästa föreläsare sju år i rad. Han är även författare till en av Sveriges mest sålda kundserviceböcker ”Ge omgivningen en positiv chock”.

EXEMPEL PÅ INNEHÅLL

  • Vanligaste felen en kommunikatör gör
  • Superkommunikatörens bästa knep
  • Orsaker till varför en kommunikatör lyckas/misslyckas
  • Vad är vinnande kommunikation?
  • Hur och vad kommunicerar vi?
  • Hur tänker motparten – psykologi som hjälper oss att förstå
  • Pilens strategi - verbal judo
  • Förtroende och tillit
  • Att kommunicera med olika människotyper
Utbildningens längd 1-3 dagar
Utbildningen kan företagsanpassas Ja
Kan kompletteras med träningsarena Ja
Kan kompletteras med hemuppgifter Ja
Dokumentation finns Ja
OBS!
Utbildningen kan komprimeras och erbjudas som
kickoff-föreläsning på 1-3 timmar
Ja

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     
+ =