trollbind dina åhörare

Vad gör de som lyckas trollbinda sina åhörare? Att behärska förmågan att tala inför en grupp människor ger ständiga fördelar i många sammanhang. PG Wettsjö visar hur alla människor med mod, fantasi och träning kan bli lysande talare.

Oavsett om du ska öka din förmåga att presentera inför stora grupper eller dra säljpresentationer för en mindre grupp så är det här rätt utbildning för dig. Kursen vänder sig till alla medarbetare som ibland eller ofta håller någon form av muntlig presentation och som vill öka sin förmåga att framföra sitt budskap på ett skickligt sätt. En retorik utbildning ingen borde missa!

MÅLGRUPP

Utbildningen vänder sig till dig som vill förbättra din förmåga att hålla professionella presentationer. Utbildningen anpassas efter er arbetsgrupp och era behov.

OM UTBILDNINGEN

Lär dig knepen från några av de allra bästa presentatörerna! Förutom en mängd teorier och fakta bjuds du på en intressant och fartfylld utbildning/föreläsning som du förhoppningsvis sent kommer att glömma. Vi varvar teoretiska moment med övningar och praktisk träning. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas utbildaren PG Wettsjö fängsla dig och ge dig både kunskaper och insikter att ta med till din vardag. Vi törs också lova många skratt och många tänkvärda reflektioner.

Utbildningen bygger på över 100 anpassade utbildningsprocesser med flera tusen deltagare i svenska organisationer och företag. Innehållet kombineras med den senaste forskningen om framgångsrik kommunikation och bemötande. Sammantaget är detta den utbildning varje serviceperson behöver!

Föreläsaren PG Wettsjö är en populär och känd utbildare inom retorik och kommunikation. Han är utsedd till Topp 100 föreläsare fyra år i rad och slutnominerad till Sveriges bästa föreläsare sju år i rad. Han har skrivit boken "Trollbind dina åhörare", en praktisk handbok i presentationsteknik och är även författare till en av Sveriges mest sålda kundserviceböcker ”Ge omgivningen en positiv chock”. 

EXempel på innehåll

  • Framförandeteknik
  • Trollbind dina åhörare
  • Supertalarens alla knep
  • Vinnande kommunikation
  • Bemötande av svåra åhörare
  • Inledning till avslutning
  • Engagemang/rädsla
  • Dispositioner
Utbildningens längd 1-3 dagar
Utbildningen kan företagsanpassas Ja
Kan kompletteras med träningsarena Ja
Kan kompletteras med hemuppgifter Ja
Dokumentation finns Ja
OBS!
Utbildningen kan komprimeras och erbjudas som
kickoff-föreläsning på 1-3 timmar
Ja

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     
+ =