Hitta dina drivkrafter – öppen utbildning 2 dagar  

Undersökningar visar att endast 16 % av alla anställda anser sig engagerade och motiverade på jobbet! Vad hade hänt på ert företag om den siffran var betydligt högre? PG Wettsjö är föreläsaren som har förmågan att plocka fram motivationen hos alla medarbetare. Genom att hitta din egen drivkraft kan du skapa motivation till att nå din fulla potential.

I denna spännande och medryckande kurs beskriver PG hur människans motivation fungerar. Du lär dig förstå dina grundläggande drivkrafter och hur de påverkar dig i din vardag. Genom humor, talande exempel och konkreta metoder motiverar PG medarbetarna att hitta sina drivkrafter. PGs entusiasm, kunskap och engagemang smittar av sig och du kommer att gå från kursen med massor av nya insikter och verktyg att använda direkt i din vardag.

Ur agendan

  • Vad är motivation?
  • Motivationsfaktorer
  • Värderingar som styr
  • Att behålla motivationen över tid
  • Inre och yttre drivkrafter
  • Vanor och mönster
  • Förändring

PG som utbildare

PG är en unik utbildare och han passar lika bra som en fantastisk motivationsföreläsare för ett fullsatt Globen eller som en perfekt utbildningspartner för en längre resultatfokuserad utbildningsprocess. Under en föreläsning med PG bjuds det inte bara på teorier och kalla fakta. Du får även uppleva en underhållande och fartfylld föreläsning som du sent kommer att glömma. Vi törs lova många skratt men också massor av tänkvärda reflektioner. PG har förmågan att nå fram till alla typer av åhörare. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas han trollbinda sina åhörare.

 

Se film med PG

Omfattning 1-2 dagar
Upplägg Enligt överenskommelse
Pris Enligt offert
Ingår Dokumentation
Kontakt Telefon 018-34 92 80 eller e-post pg@eqp.se

ANMÄL intresse

     
     
     
     
+ =  

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     
+ =