Med sin jordnära framtoning, stora lyhördhet och brinnande entusiasm får Magnus alla medarbetare att engagera sig för större kundnöjdhet och ökad försäljning. Han är expert på att motivera enskilda individer så att de maximerar sina resultat. Magnus brinner för att få alla medarbetare att bli mer kund- och affärsinriktade.

Oavsett om publiken är entreprenörer, konsulter, tekniker, säljare eller andra medarbetare föreläser Magnus med humor och entusiasm om de drivkrafter som påverkar vår motivation och kommunikation i arbetslivet. Magnus har en unik förmåga att få alla i gruppen att samarbeta för att uppnå större kundnöjdhet och fler affärer.

Magnus som utbildare

Magnus har själv gjort resan från introvert tekniker till toppsäljare. Han har förmågan att se och utveckla alltifrån den enskilde individens styrkor till stora komplexa affärsprocesser. Han skräddarsyr sitt budskap för att passa varje kund. Med brinnande entusiasm, stor lyhördhet och effektiv träning har Magnus genomfört utbildningar som verkligen skapat resultat.

Magnus erfarenheter

Magnus är en mycket erfaren föreläsare och utbildare med uppdrag i över 500 organisationer på meritlistan. Han har inom sina ämnesområden skrivit flera böcker, ett 50-tal artiklar och är programledare i en egen podcast med över 10 000 lyssnare. Han har utvecklat ett antal egna utvecklingsprogram såsom ”Säljfokus – skapa resultat i ditt företag” och ”Den framgångsrika konsulten”. Magnus har även 20 års sälj- och ledarskapserfarenhet. Magnus är idag en av de främsta föreläsarna inom områdena motivation, kommunikation, affärsmannaskap och försäljning för icke säljare.

Områden

  • Affärsmannaskap
  • Motivation
  • Försäljning
  • Kommunikation

Referens

"Magnus H Johansson höll den bästa säljutbildning jag varit på under min 30-åriga karriär som säljare och säljchef!"

Leif Hellgren, Sales manager,
Trafikverket ICT

Vill du veta mer eller komma i kontakt med PG Wettsjö?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Meny