Morten Brandt är en erkänd mästare på motivation och kommunikation och en rolig, inspirerande och energisk talare. Han kan hjälpa dig att nå din fulla potential så att du kan blir bättre på att föra ut ditt företags budskap och öka försäljningen.

Det är lätt och bekvämt att jobba som man alltid har gjort. Det känns tryggt att bara ringa och besöka samma gamla kunder. De flesta lever i en vardag där den ena dagen är den andra lik, eftersom det inte kräver så stor ansträngning. Men då får du inte heller ut det mesta av din potential. Vad har du gjort idag som är nytt? Har du pratat med en granne du aldrig talat med förut? Tog du en ny väg till jobbet i morse? Har du ringt upp den där missnöjda kunden för att se vad du kan göra för att vinna tillbaka honom/henne? Det kan bli din bästa kund!

Morten är en av grundarna till Euro Business School (EBS) och har varit med sedan starten 1988. EBS som idag har nya ägare och heter Scandinavian Technology Institute (STI) är ett norskt konsultbolag som är specialiserat på strategi- och kompetensutveckling inom försäljning, service och ledarskap.


Ämnen

Morten föreläser och utbildar inom ämnena bemötande, värdskap & service, försäljning & förhandling, förändring, ledarskap och personlig utveckling.


Exempel på teman och rubriker

  • Kommunikation
  • Konkurrenskraftig kommunikation
  • Att nå sin fulla potential
  • Försäljning
  • Service
  • Förändringsprocesser inom sälj, service och ledarskap

Vill du veta mer eller komma i kontakt med PG Wettsjö?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsare.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Meny