Bemötande & service - djurvård

Denna föreläsning/utbildning handlar om bemötande och säljande service för personal som arbetar med djurvård. Vi lär oss mer om magisk service, vinnande kommunikation, tackla svåra kunder och bemöta knepiga invändningar. Men också att förstå att "sälja" är "god service" och "god service" är att tordas erbjduda prdukter och tjänster till kunden. 

Trevligt bemötande och god service är inte svårt att ge men kan vara avgörande för djurägarens val av leverantör. God service och magiskt bemötande ger oss många konkurrensfördelar och nöjdare kunder. En kund som är nöjd, är mindre priskänslig, mer försåteende, mer positiv och mindre kritisk. Nöjda kunder ger oss ett bättre rykte med stoltare och gladare medarbetare.

Att vara tillmötesgående, positiv och en god kommunikatör betyder mycket i alla typ av kundkontakt. En föreläsning/utbildning i bemötande och service kan vara en start på ett nytt sätt tänka och handla.

Utbildningen/föreläsningen kan delvis anpassas efter önskemål beroende på situation, aktuella utmaningar, typ av arbetsuppgifter och annat. Men vi törs lova många tips, konkreta råd och verktyg att ta med sig till verkligheten. 

MÅLGRUPP:

Detta är en utbildning som kan komprimeras till en anpassad föreläsning som kan passa utmärkt som en motivations-kickoff eller avspark inför en längre utbildningsinsats eller kanske bara som en tankeställare. Utbildningen eller föreläsningen är flexibel och anpassningsbar, och passar lika bra för mindre kliniker som för en större aktör på marknaden. Den kan anpassas till olika arbetsgrupper, även till chefer samt till andra personer i ledande befattning

OM UTBILDNINGEN:

Lär dig knepen som de bästa servicepersonerna besitter. Utbildningen/föreläsningen bygger på över 100 anpassade utbildningsprocesser i svenska organisationer och företag. Processer med flera tusen deltagare. Samtidigt tar utbildningen avstamp från den senaste forskningen om framgångsrik kommunikation och bemöta.

Det hjälper inte om vi satsar på ett gott bemötande om vi sedan inte tar hand om kunden över tid. Ett gott bemötande gör det svårare för konkurrenten (om vi nu har någon) samtidigt som de ger oss trognare kunder som blir mindre kritiska och mindre priskänsliga. 

Under en föreläsning bjuds det inte bara på teorier och kalla fakta. Du får även uppleva en intressant och fartfylld föreläsning som du förhoppningsvis sent kommer att glömma. Vi törs lova många skratt men framför allt många tänkvärda reflektioner att ta med dig till din vardag. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas PG fängsla sina åhörare med sin unika retoriska förmåga! 

EXempel PÅ AGENDAPUNKTER:

 • Vanligaste felen en servicegivare gör
 • Orsakerna till varför en servicegivare lyckas/misslyckas
 • Humörstyrning
 • Inställning och attityd
 • Självförtroende och självkänsla
 • Kultur som smittar
 • Vinnande kundkommunikation
 • Konsten att ställa rätt frågor
 • Mejl och telefonservice
 • Hur tänker kunden – kundpsykologi som hjälper oss att förstå 
 • Verbal judo – konsten att bemöta svåra invändningar
 • Konsten att bemöta svåra kunder
 • Kundklagomål - en gåva
 • Merförsäljning

 

Utbildningens längd 1-3 dagar
Utbildningen kan företagsanpassas Ja
Kan kompletteras med träningsarena Ja
Kan kompletteras med hemuppgifter Ja
Dokumentation finns Ja
OBS!
Utbildningen kan komprimeras och erbjudas som
kickoff-föreläsning på 1-3 timmar
Ja

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår