Callcenterservice

Alla har vi talat med någon i telefon där vi känt "vilket trevligt samtal", men vi har nog också varit med om det motsatta. Man får ingen andra chans att ge ett gott första intryck. Och för många företag och organisationer är telefonsamtalet ansiktet utåt. Det kan ta år att vinna en kund men sekunder att förlora densamme.

Ett gott telefonbemötande är egentligen inte svårt att ge men kan betyda mycket för både mottagaren och företaget vi representerar.  Ett gott bemötande, bra kommunikation och kundförståelse är en bra grund för nöjdare kunder.  Nöjdare kunder ger oss inte bara ett bättre rykte och bättre arbetsmiljö, det ger  också stoltare och gladare medarbetare.

Att vara välkomnade och en positiv och god telefonkommunikatör betyder mycket i alla typ av telefonkommunikation och telefonörens syn på oss och det företag vi representerar. En föreläsning/utbildning om bemötande och värdskap kan vara en start på ett nytt sätt tänka och handla.

Utbildningen/föreläsningen kan delvis anpassas efter önskemål beroende på typ av callcenter. 

MÅLGRUPP:

Detta är en utbildning som kan komprimeras till en anpassad föreläsning som kan passa utmärkt som en motivations-kickoff eller avspark inför en längre utbildningsinsats eller kanske bara som en tankeställare. Utbildningen eller föreläsningen är flexibel och anpassningsbar och passar lika bra för personer i ledande befattning som för de som sitter i frontdisk. 

OM UTBILDNINGEN:

Lär dig knepen som de bästa telefonisterna besitter. Utbildningen/föreläsningen bygger på över 100 anpassade utbildningsprocesser i svenska organisationer och företag. Processer med flera tusen deltagare. Utbildningen tar del av senaste forskning inom ämnena kommunikation och bemötande. Det hjälper inte om vi satsar på ett gott bemötande om vi sedan inte tar hand om kunden över tid. Ett gott bemötande gör det svårare för konkurrenten (om vi nu har någon) samtidigt som de ger oss trognare kunder som blir mindre kritiska och mindre priskänsliga. 

Under en föreläsning bjuds det inte bara på teorier och kalla fakta. Du får även uppleva en intressant och fartfylld föreläsning som du förhoppningsvis sent kommer att glömma. Vi törs lova många skratt men framför allt många av tänkvärda reflektioner att ta med dig hem. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas PG fängsla sina åhörare med sin unika retoriska förmåga! 

EXempel PÅ AGENDAPUNKTER:

 • Vanligaste felen en servicegivare gör
 • Orsakerna till varför en servicegivare lyckas/misslyckas
 • Humörstyrning
 • Vanor och erfarenhet
 • Inställning och attityd
 • Vinnande telefonkommunikation
 • Ord - verbal kommunikation
 • Ljud. stämma, volym, tempo mm - para verbal kommunikation
 • Hur tänker telefonören
 • Verbal judo – konsten att bemöta svåra invändningar
 • Konsten att bemöta svåra typer

EXempel PÅ Kunder:

Elföretag, Näthandeln, Telefonbolag, Kommuner, Statliga företag med flera. 

 

Utbildningens längd 1-3 dagar
Utbildningen kan företagsanpassas Ja
Kan kompletteras med träningsarena Ja
Kan kompletteras med hemuppgifter Ja
Dokumentation finns Ja
OBS!
Utbildningen kan komprimeras och erbjudas som
kickoff-föreläsning på 1-3 timmar
Ja

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår