imponera på kunden med en SÄLJANDE PRESENTATION

› Fånga kunden - trollbind åhöraren

› Nå fram med budskapet

› Ta kontroll över samtalet - behåll kontrollen

Detta är en sälj- och presentationsutbildningen som alla B2B-säljare borde gå! Eller som en säljchef för ett av våra större industriföretag uttryckte det: "Alla borde lära sig konsten att nå fram med rätt budskap till sina kunder. Det borde vara tjänstefel att släppa ut säljare på marknaden utan denna kunskap i bagaget"

Utbildningen "Säljande presentation" är en utbildning som fokuserar på konsten att nå fram med budskapet i en presentation för en eller en grupp av kunder. Utbildningen är en mix av två andra populära utbildningar "säljutbildningen - Konsten att påverka" och "presentationsutbildningen- Trollbind dina åhörare". 

Vad är det som får vissa säljpresentationer att lyfta? Varför verkar en del så trygga oavsett situation? Under utbildningen i säljande presentationsteknik lär vi er inte bara knepen som rutinerade säljpresentatörer använder vi kommer också träna på praktiska situationer med aktiv feedback. Med tydlig struktur från retorikens grunder lär du dig att bygga presentationer som når längre.

Vi går igenom en av era äkta eller fabricerade individuella presentationer. Vi bygger strukturer för olika typer av presentationssituationer, gör presentationer och övningar, jobbar med kroppsspråk och närvaro oavsett situation. Du kommer på två dagar att utvecklas som presentatör och veta hur du ska använda dig av dina starka sidor och skapa större framgång vid nästa presentation.

Utbildningen i säljande presentationsteknik innehåller både en förberedande uppgift och en kvällsövning mellan dag ett och två. 

MÅLGRUPP:

Utbildningen är flexibel och anpassningsbar, den passar lika bra för dem som säljer produkter som de som säljer tjänster. De passar lika bra för chefer som leder en sälj- eller serviceorganisation till de som har ständig kundkontakt. 
Exempel på yrkesgrupper från tidigare utbildningstillfällen: Sälj- och servicechefer, B2B-säljare, KAM-säljare, olika typer av specialist- och produktsäljare, mäklare, jurister och konsulter. 

Om utbildningen:

Det kostar mycket i tid och pengar att både söka upp kunder och att boka möten för att därefter förlora densamme på grund av en dålig presentation. 

Detta är en utbildning där vi kombinerar teori med massor av träning. Under en föreläsning bjuds det inte bara på teorier och kalla fakta. Du får även uppleva en intressant och fartfylld föreläsning som du förhoppningsvis sent kommer att glömma. Vi törs lova många skratt men framför allt många av tänkvärda reflektioner att ta med dig hem. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas PG fängsla sina åhörare med sin unika retoriska förmåga! 

exempel på agendapunkter:

 • Vanligaste felen en presentatör gör
 • Konsten att fånga en åhörare/publik
 • Vinnande kundkommunikation
 • Struktur med eller utan hjälpmedel
 • Tal struktur
 • Den svåra inledningen
 • Fånga hela publiken
 • Konsten att inte komma av sig....
 • Svåra frågor, elaka frågor, dumma frågor
 • Hur tänker kunden – kundpsykologi som hjälper oss förstå kunden
 • Egenskap-Fördel-Kundnytta- Bygg värde
 • Gör otrogna kunder till trogna kunder
 • Verbal judo – konsten att bemöta mötesförstörare och svåra invändningar
 • Gott humör ger gott resultat

 

Utbildningens längd 1-3 dagar
Utbildningen kan företagsanpassas Ja
Kan kompletteras med träningsarena Ja
Kan kompletteras med hemuppgifter Ja
Dokumentation finns Ja
OBS!
Utbildningen kan komprimeras och erbjudas som
kickoff-föreläsning på 1-3 timmar
Ja

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår