imponera på kunden med en SÄLJANDE PRESENTATION

Det kostar mycket i tid och pengar att både söka upp kunder och att boka möten för att därefter förlora kunden på grund av en dålig presentation. Men vad är det då som får vissa säljpresentationer att lyfta? Varför verkar en del så trygga oavsett om de presenterar ett budskap för en person eller en hel ledningsgrupp? 

Detta är en sälj- och presentationsutbildningen som alla B2B-säljare borde gå! Eller som en säljchef för ett av våra större industriföretag uttryckte det: "Alla borde lära sig konsten att nå fram med rätt budskap till sina kunder. Det borde vara tjänstefel att släppa ut säljare på marknaden utan denna kunskap i bagaget"

Utbildningen "Säljande presentation" är en utbildning som fokuserar på konsten att nå fram med budskapet i en presentation till kunderna. Utbildningen är en mix av två andra populära utbildningar, säljutbildningen ”Konsten att påverka" och presentationsutbildningen ”Trollbind dina åhörare". Under utbildningen kombinerar vi teori med massor av träning.

MÅLGRUPP

Utbildningen är flexibel och anpassningsbar och lämpar sig lika bra för de som säljer produkter som de som säljer tjänster. Den passar lika bra för chefer som leder en sälj- eller serviceorganisation och de som har ständig kundkontakt. Exempel på yrkesgrupper från tidigare utbildningstillfällen är sälj- och servicechefer, B2B-säljare, KAM-säljare, olika typer av specialist- och produktsäljare, mäklare, jurister och konsulter. 

Om utbildningen

Under utbildningen i säljande presentationsteknik lär vi dig inte bara knepen som rutinerade säljpresentatörer använder, vi kommer också träna på praktiska situationer med aktiv feedback. Med tydlig struktur från retorikens grunder lär du dig att bygga presentationer som når längre.

Vi går igenom en av era äkta eller fabricerade individuella presentationer. Vi bygger strukturer för olika typer av presentationssituationer, gör presentationer och övningar, jobbar med kroppsspråk och närvaro oavsett situation. Du kommer på två dagar att utvecklas som presentatör och veta hur du ska använda dig av dina starka sidor och skapa större framgång vid nästa presentation.

Utbildningen i säljande presentationsteknik innehåller både en förberedande uppgift och en kvällsövning mellan dag ett och två. 

Utbildningen bygger på över 100 anpassade utbildningsprocesser med flera tusen deltagare i svenska organisationer och företag. Innehållet kombineras med den senaste forskningen om hur man kan både sälja mer och behålla kunden över tid.

Under utbildningen bjuds det inte bara på teorier och kalla fakta. Du får även uppleva en intressant och fartfylld utbildning som du förhoppningsvis sent kommer att glömma. Vi varvar teoretiska moment med övningar och praktisk träning. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas utbildaren PG Wettsjö fängsla dig och ge dig både kunskaper och insikter att ta med till din vardag. Vi törs också lova många skratt och många tänkvärda reflektioner.

Föreläsaren PG Wettsjö är en populär och känd utbildare inom försäljning och kommunikation. Han är utsedd till Topp 100 föreläsare fyra år i rad och slutnominerad till Sveriges bästa föreläsare sju år i rad. Han är även författare till boken ”Trollbind dina åhörare” som handlar om retorik och presentationsteknik samt boken "Ge omgivningen en positiv chock" som handlar om bemötande och försäljning.

exempel på innehåll

 • Vanligaste felen en presentatör gör
 • Konsten att fånga en åhörare/publik
 • Vinnande kundkommunikation
 • Struktur med eller utan hjälpmedel
 • Talstruktur
 • Den svåra inledningen
 • Fånga hela gruppen
 • Att komma av sig
 • Svåra frågor, elaka frågor, dumma frågor
 • Hur tänker kunden – kundpsykologi som hjälper oss förstå kunden
 • Egenskap-Fördel-Kundnytta- Bygg värde
 • Gör otrogna kunder till trogna kunder
 • Verbal judo – konsten att bemöta mötesförstörare och svåra invändningar
 • Gott humör ger gott resultat
Utbildningens längd 1-3 dagar
Utbildningen kan företagsanpassas Ja
Kan kompletteras med träningsarena Ja
Kan kompletteras med hemuppgifter Ja
Dokumentation finns Ja
OBS!
Utbildningen kan komprimeras och erbjudas som
kickoff-föreläsning på 1-3 timmar
Ja

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     
+ =