Utvecklas som säljare
övervinn dina säljhinder 

Alla kan bli bättre. Alla har svagheter. Känner du till dina? Vet du varför du inte är en bättre säljare än du är? Om du vet orsaken, vad gör du åt det? Det är lätt att skylla på omgivningen, produkten, kunden, marknaden, priset, kvalitén, leveranstiden osv. Men vissa saker går inte att bortförklara. Hur kommer det sig annars att vissa säljare nästan alltid säljer mer än andra även om de arbetar på samma marknad, med samma produkter och samma prislista? 

Det kostar mycket i tid och pengar att både söka upp kunder och att boka möten för att därefter förlora densamme på grund av rädslor som förstör säljmötet. Vi har olika rädslor som förvandlar oss som säljare till offer och begränsar vår egen förmåga att till exempel ta kontakt med potentiella kunder. Detta kallas för säljhinder. Säljhinder är inte bara begränsat till rädslan för att genomföra så kallade cold calls, säljhinder blockerar all prospektering för nya affärer. Och det kostar pengar och energi. Varje år står enbart säljhinder för över hälften av alla misslyckade kundmöten!  

MÅLGRUPP

Utbildningen är flexibel och anpassningsbar och den lämpar sig för både  B2B- som för B2C-säljare. De passar lika bra för chefer som leder en sälj- eller serviceorganisation och de som har ständig kundkontakt. Exempel på yrkesgrupper från tidigare utbildningstillfällen är sälj- och servicechefer, B2B-säljare, KAM-säljare, olika typer av specialist- och produktsäljare, mäklare, jurister och konsulter. 

OM UTBILDNINGEN

Detta är en endags-utbildning där vi kombinerar teori med massor av träning. Du lär bland annat känna dina hinder och lär dig hur du kan hantera dem.

Utbildningen bygger på över 100 anpassade utbildningsprocesser med flera tusen deltagare i svenska organisationer och företag. Innehållet kombineras med den senaste forskningen om hur man kan både sälja mer och behålla kunden över tid.

Under utbildningen bjuds det inte bara på teorier och kalla fakta. Du får även uppleva en intressant och fartfylld utbildning som du förhoppningsvis sent kommer att glömma. Vi varvar teoretiska moment med övningar och praktisk träning. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas utbildaren PG Wettsjö fängsla dig och ge dig både kunskaper och insikter att ta med till din vardag. Vi törs också lova många skratt och många tänkvärda reflektioner.

Föreläsaren PG Wettsjö är en populär och känd utbildare inom försäljning och bemötande. Han är utsedd till Topp 100 föreläsare fyra år i rad och slutnominerad till Sveriges bästa föreläsare sju år i rad. Han är även författare till en av Sveriges mest sålda böcker om bemötande och kundservice ”Ge omgivningen en positiv chock”.

EXEMPEL PÅ AGENDAPUNKTER

  • Den osynliga säljaren
  • Säljhinder
  • Skenhinder
  • Invertering av varje enskild säljares olika rädslor
  • Tankezappning – ett verktyg att ta med sig hem
  • Sinnesförstärkning
  • Individuella åtgärder
  • APM – Avancerad Personlig Motivation (idrottspsykologi för säljare)
Utbildningens längd 1-3 dagar
Utbildningen kan företagsanpassas Ja
Kan kompletteras med träningsarena Ja
Kan kompletteras med hemuppgifter Ja
Dokumentation finns Ja
OBS!
Utbildningen kan komprimeras och erbjudas som
kickoff-föreläsning på 1-3 timmar
Ja

Vill du veta mer?

Önskar du veta mer om våra utbildningar och föreläsningar.
Fyll då i nedanstående intresseanmälan eller ring direkt på 018-34 92 80.

     
     
     
     
     
     
+ =